Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σοφία Σακοράφα αποχωρεί από το ΜέΡΑ 25 με αιχμές: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του»

Η Σοφία Σακοράφα αποχωρεί από το ΜέΡΑ 25 με αιχμές: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του»

Η Σοφία Σακοράφα αποχώρησε προτού την διαγράψουν

Από επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στα… μαχαίρια με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τη Σοφία Σακοράφα η οποία αργά τη νύχτα αποφάσισε η ίδια να αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 προτού αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος να την διαγράψουν, όπως είχε εισηγηεί ο κ. Βαρουφάκης.

Με ανάρτησή της στο Twitter η Σοφία Σακοράφα στις 2.29 τα ξημερώματα ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει αφήνοντας σαφείς αιχμές.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της πως υπάρχει στην ιστοσελίδα του κόμματος πρόταση για τη διαγραφή της, ωστόσο κανείς δεν της ανέφερε κάτι παρά το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής βρισκόταν στην πολύωρη συνεδρίαση της ΚΕ Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται και στο άρθρο του ΜέΡΑ25 με την πρόταση για τη διαγραφή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του».

Τέλος, η ίδια γνωστοποιεί την πρότασή της να αποχωρήσει: «Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο “Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25”.

Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024