Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισμα Τουλάτου: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατό της, τρεις ημέρες πριν γεννήσει το παιδί της

Ισμα Τουλάτου: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατό της, τρεις ημέρες πριν γεννήσει το παιδί της

Η δημοσιογράφος Ισμα Τουλάτου, κατέρρευσε στο σπίτι της ενώ ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης. Στην Εντατική το μωρό

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και ο κόσμος του πολιτισμού, από τον ξαφνικό θάνατο της Ισμας Τουλάτου. Η δημοσιογράφος το πολιτιστικό ρεπορτάζ επί χρόνια του Βήματος, αλλά και αρθρογράφος στο in, έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, λίγα 24ωρα προτού πετύχει αυτό που ήθελε περισσότερο στη ζωή της. Να φέρει στον κόσμο το παιδί της, που δυστυχώς δεν θα μπορέσει να δει ποτέ.

Η Ισμα Τουλάτου πέθανε ξαφνικά και αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Σε τρεις ημέρες θα γεννούσε το παιδί της, το οποίο οι γιατροί πήραν με καισαρική και τώρα δίνει μάχη στην εντατική μονάδα νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Τουλάχιστον να γίνει πραγματικότητα το όνειρο που είχε η άτυχη μητέρα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ίσμα Τουλάτου ήταν ένα γλυκύτατο και χαμογελαστό παιδί. Με μεγάλη μόρφωση, ήθος και ευγένεια, έδινε τη ζωή της για όλα τα θέματα του πολιτισμού, ειδικά της λυρικής σκηνής, το ρεπορτάζ από το χώρο της σύγχρονης όπερας, της κλασικής μουσικής.

Πήρε συνεντεύξεις από κορυφαίους μουσικούς της εποχής μας, χορογράφους κ.λπ. όπως ο Ρικάρντο Μούτι και ο Γίρζι Κίλιαν.

Εγραψε εκατοντάδες κείμενα, ρεπορτάζ, κριτικές παραστάσεων, λάτρευε να βρίσκεται σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ηρώδειο, την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ολοι όσοι την ζήσαμε στα ίδια δημοσιογραφικά «μαγαζιά» θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό της, τον ευγενικό τρόπο που μιλούσε, τα άψογα κείμενα που έγραφε.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί εκτός από το Βήμα, στην Athens Voice και το iefimerida ενώ τελευταία δούλευε στο Action 24.

Συλλυπητήρια της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, για την απώλεια της Ίσμας Τουλάτου

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, εξέφρασε με δήλωσή της, τα θερμά συλλυπητήριά της για την απώλεια της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας της Ίσμας Τουλάτου, διακεκριμένης δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ. Η Ίσμα διακρινόταν για το πάθος και την εγκυρότητα της ματιάς της, για την αφοσίωσή της στο θέατρο, στη σοβαρή μουσική και στην όπερα. Ξεχώριζε για το ήθος και την ανεξαρτησία της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους πολλούς φίλους της».

Οι αναρτήσεις δημοσιογράφων συναδέλφων της στα social

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024