Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ίσμα Τουλάτου: Ο τραγικός θάνατος της δημοσιογράφου λίγο πριν γεννήσει

Ίσμα Τουλάτου: Ο τραγικός θάνατος της δημοσιογράφου λίγο πριν γεννήσει

Συγκλονισμένοι οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι της δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και πρόωρο χαμό της.

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο, από τον ξαφνικό χαμό της Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή, ενώ σε λίγες ημέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, με τη νεκροψία – νεκροτομή να αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική για να σώσουν το παιδί το οποίο νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής νεογνών στο «Αλεξάνδρα».

Η δημοσιογράφος  είχε συνεργαστεί με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το ΒΗΜΑ, το in και πολλά άλλα, καλύπτοντας το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

To βιογραφικό της δημοσιογράφου

Η Ισμα Τουλάτου, με σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Μουσικής, έφυγε από τη ζωή, ενώ τα αίτια θανάτου της διερευνώνται. Μένει η εικόνα της την εποχή που ο ΔΟΛ φιλοξενούσε συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά και στη δύσκολη περίοδο του 2017.

Ηταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας – όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν -, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής.

Μένει ακόμη η διαρκής αναζήτησή της για τους μεγάλους σταθμούς της μουσικής παραστασιολογίας με το μόνιμο «παρών» που έδινε στις συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, του Ηρωδείου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (με την οποία συνεργάστηκε στον πετυχημένο κύκλο «Οπερα και μόδα»).

Οι αναρτήσεις δημοσιογράφων συναδέλφων της στα social

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024