Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tattoo artist αποκάλυψε πόσο χρεώνει τα μικροσκοπικά σχέδιά της και μείναμε άφωνοι

Tattoo artist αποκάλυψε πόσο χρεώνει τα μικροσκοπικά σχέδιά της και μείναμε άφωνοι

Οι τιμές της είναι απίθανες!

Τα μικροσκοπικά τατουάζ είναι η νέα μόδα που σαρώνει. Τα μεγαλύτερα σχέδια έχουν δώσει τη θέση τους σε μικρότερα και πιο διακριτικά αλλά εξίσου εντυπωσιακά.

Άλλοι προτιμούν να κάνουν τον ήλιο ή το φεγγάρι, άλλοι νούμερα ή κάποια λέξη, άλλοι κάποιο ζωάκι ή λουλούδι ενώ οι λάτρεις των ταξιδιών επιλέγουν την υδρόγειο σφαίρα και το αεροπλάνο.

Πόσο όμως μπορεί να κοστίζει ένα τόσο μικρό τατουάζ, μόλις μερικών εκατοστών;

Μια tattoo artist αποκάλυψε πόσο χρεώνει τους πελάτες της για να τους κάνει ένα μικροσκοπικό τατουάζ και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Vivien Szincsak, που έχεικ έδρα το Λονδίνο και ειδικεύεται στα vegan τατουάζ λεπτής γραμμής.

Η ίδια μοιράστηκε πρόσφατα με τους 32.000 followers της στο Instagram κάποια από τα έργα της όπως ένα λεπτό μπουκέτο με λουλούδια ένα βάζο εμπνευσμένο από την ελληνική εποχή.

Τα μικροσκοπικά τατουάζ της τα δημοσιεύει επίσης στο TikTok. Εκεί ένα από τα βίντεό της έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση ενός χρήστη για το ποιες είναι οι τιμές της για τατουάζ 2-3 εκατοστών, η Vivien απάντησε: «Η ελάχιστη χρέωση μου είναι 100 λίρες για κάτι μικροσκοπικό και απλό».

Σε άλλο βίντεο, η Szincsak διευκρίνισε ότι αυτά τα μικροσκοπικά τατουάζ δεν είναι ακριβώς 100 λίρες το ένα αλλά 100 λίρες το ελάχιστο για μια συνεδρία διάρκειας μιας ώρας.

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο επικράτησε πανικός, με κάποιους να υπερασπίζονται την τιμολόγηση της Vivien και άλλους να κάνουν λόγο για εξωφρενικό ποσό. «H τιμή είναι γελοία», «100 λίρες για κάτι τόσο μικρό; Είσαι σοβαρή;», «Έχω κυριολεκτικά δύο μεγάλα τατουάζ και είναι καλοφτιαγμένα και μου κόστισαν όχι περισσότερο από 50 λίρες», «Δεν φτιάχνεις τα νύχια σου για 30 λίρες; Φίλε, πώς στο καλό περιμένεις από έναν καλλιτέχνη να σου κάνει ένα μόνιμο έργο τέχνης για 30 λίρες», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε.

Δείτε τα βίντεό της και τα τατουάζ που φτιάχνει

@nothingsrs Replying to @issy Tattoo pricing is a lot more complex than people think. Also get what you pay for but don’t come to me to fix it later🫣 #tattooprice #tattoopricing #tattooprices #finelinetattoo ♬ original sound – Cheryl Porter | Vocal Coach

@nothingsrs #answer to @Tenderstem Not everything can be done in such a tiny scale though! #finelinetattoo #tinytattoo #tattooprice #tattoopricing #finelinetattooartist ♬ Area Codes x Pony by L BEATS – DJ L BEATS

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024