Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελήνη στον Κριό: Δώστε χώρο στις καταστάσεις και λειτουργήστε ρεαλιστικά

Σελήνη στον Κριό: Δώστε χώρο στις καταστάσεις και λειτουργήστε ρεαλιστικά

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, οπότε θα εκδηλωθεί ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση.

Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να υπερισχύσουν ίσως και να επιβληθούν, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο ήπιες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες.

Αναλυτικά οι σημερινές προβλέψεις

Κριός

Ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή αναποφασιστικότητα νωρίς, αλλά μετά η μέρα προχωρά με μεγαλύτερη ευκολία. Το να βάλεις κάτι με λόγια είτε γραπτά, είτε προφορικά μπορεί να πλαισιώσει μια κατάσταση διαφορετικά και η νέα προοπτική που προκύπτει βοηθάει.

Ταύρος

Μπορεί να εκφράσεις μια ιδέα ή γνώμη που εμπνέει ή ευχαριστεί άλλους, φίλους ή δίκτυα που μπορούν να σε ενθαρρύνουν. Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία η κατανόηση είναι διαισθητική και πιο φυσική.

Δίδυμοι

Μπορεί να απολαύσεις εμπειρίες που ενθαρρύνουν την αυτοεκτίμηση και την πίστη στον εαυτό σου. Ιδέες που σε βοηθούν να βελτιώσεις τη ροή της εργασίας σου μπορεί να σου έρθουν τώρα και μπορείς να είσαι πολύ ευφάνταστη όσον αφορά πρακτικές και επιχειρηματικές λύσεις, ή αναγνωρίζεις τρόπους για να βελτιώσεις τη φήμη σου.

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με αναποφασιστικότητα ή κενή, αλλά καθώς προχωρά είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς πιθανότητες. Μπορεί να ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τη βελτίωση του εαυτού σου και είσαι ανοιχτή στη μάθηση και την ανάπτυξη. Νιώθεις μια δελεαστική έλξη ιδιαίτερα μέσω των επικοινωνιών σου.

Λέων

Η αναποφασιστικότητα του πρωινού δε συνεχίζεται καθώς η μέρα προχωρά. Ακόμα κι αν δεν έχεις καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα ή απόφαση, ένα τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα σε βοηθά να απολαύσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις την ένταση πίσω.

Παρθένος

Οι σχέσεις είναι πιο υποστηρικτικές ή ευχάριστες και οι συμφωνίες έρχονται πιο φυσικά. Μπορείς να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή τις εμπειρίες σου μέσω φίλων, δικτύων ή συνεργατών. Η προοπτική σου αλλάζει πολύ θετικά και μπορεί να αισθάνεσαι υπέροχα με το να βλέπεις τον κόσμο λίγο διαφορετικά.

Ζυγός

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με μια απόφαση που σε βαραίνει ή με σύγχυση σχετικά με το που να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα ένα τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, σε φέρνει σε τέλεια θέση για να ονειρευτείς ευφάνταστους τρόπους για να προωθήσεις τους στόχους ή την καριέρα σου.

Σκορπιός

Είναι μια καλή στιγμή για ανταλλαγή ιδεών και προσωπικών φιλοσοφιών. Η αποδοχή διαφορετικών απόψεων είναι ένα βασικό θέμα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε αρμονία. Οι ενέργειες τώρα μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της κοινής χρήσης και της μάθησης. Η επιθυμία ή η ανάγκη να μοιραστείς κάτι προσωπικό, ιδιωτικό ή
προηγουμένως κρυμμένο μπορεί να είναι στο επίκεντρο.

Τοξότης

Η αναποφασιστικότητα των πρωινών ωρών μετατρέπεται γρήγορα σε αποδοχή και ευφάνταστη σκέψη. Οι στενές σχέσεις τείνουν να πηγαίνουν καλύτερα όσο προχωρά η μέρα, ιδιαίτερα με ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας και προθυμία να κατανοήσουμε ή να αναζητήσουμε τα κρυμμένα στρώματα.

Αιγόκερως

Οι άλλοι αντιλαμβάνονται τις λεπτότητες που προσπαθείς να μεταφέρεις και το να μοιράζεσαι ιδέες με ένα σύντροφο μπορεί να είναι ικανοποιητικό ή μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι δυο είναι καλύτερα από τον έναν, όταν κάνουν σχέδια ή ονειρεύονται νέες ιδέες για το μέλλον.

Υδροχόος

Νωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη επιδίωξη ή σχέδιο. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις γίνονται ιδανικές για μια φυσική ροή επικοινωνίας και οι ιδέες που σου έρχονται είναι μοναδικές και δημιουργικές.

Ιχθείς

Αισθάνεσαι εξαιρετικά άνετα και εκφράζεσαι τόσο φυσικά όσο και δημιουργικά. Οι άλλοι σε ακούν και εκτιμούν τις ιδέες ή τις συνεισφορές σου. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις τις σκέψεις, να δημιουργήσεις ρομαντικές – ερωτικές σχέσεις και να συνάψεις συμφωνίες.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024