Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της έγινε έξι μηνών και το γιόρτασε χορεύοντας

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της έγινε έξι μηνών και το γιόρτασε χορεύοντας

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε η influencer

Στη Σύρο με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη.

Μετά το ταξίδι της στη Γαλλική Ριβιέρα, η influencer απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου και δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα η influencer ανέβασε ένα story με τον Νουνίτο, όπως αποκαλεί τον γιο της, και έκανε γνωστό στους followers της ότι ο μικρός έγινε έξι μηνών.

«Ποιος κύριος νούνης σήμερα είναι έξι μηνών; Ποιος ζει μισό χρόνο;», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη χοροπηδώντας με το μωρό στην αγκαλιά της και έχοντας αλλάξει τη φωνή της.

Οι αναρτήσεις της

«Το 1,2,3 τραβήξτε με έχει στοιχειώσει»

Πριν από έξι μήνες λοιπόν, στις 9 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια πρόσφατα αναφέρθηκε στον εξαιρετικά δύσκολο τοκετό που είχε και τις προσπάθειες που κατέβαλε επί 23 ώρες προκειμένου να γεννήσει φυσιολογικά, καταφεύγοντας τελικά σε καισαρική.

«Αυτό που έζησα νιώθω ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Δε ξέρω τι κάνετε οι υπόλοιπες γυναίκες εκεί μέσα, εγώ σίγουρα δεν πέρασα καλά. Είχα και δύσκολη εγκυμοσύνη. Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση… Μπήκα να γεννήσω με πρόκληση βράδυ, το μωράκι είχε πάρει κανονικά θέση… οπότε όλα ήταν φυσιολογικά και σχεδόν έτοιμα. Μετά από 23 ώρες προσπάθειας που γεννούσα, αλλά δε γεννούσα, προσπαθούσα, δε πήγαινε καθόλου καλά όλο αυτό.

Μου κάνανε πολλές επισκληρίδιους, γιατί υπήρχαν πάρα πολλοί πόνοι… Μετά από 23 ώρες που προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήθελα να γεννηθεί φυσιολογικά το μωράκι, ανέβασα πολύ πυρετό ο οποίος δεν έπεφτε με αντιπυρετικά κτλ. Σε κάποια φάση, μου λέει ο γιατρός ότι άρχισαν οι παλμοί του μωρού να είναι λίγο περίεργοι και πρέπει να μπούμε για καισαρική γιατί το μωρό δεν κατεβαίνει με τίποτα» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη και συνέχισε:

«Οπότε, αναγκαστικά μπήκαμε για καισαρική. Εγώ έχω και θρομβοφιλία, πράγμα που σημαίνει ότι πήζει το αίμα μου και σε όλη την εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις στην κοιλιά μου για να αραιώνει το αίμα αλλά όταν γίνεται αυτό έχουμε θέμα. Με την καισαρική έχασα πολύ αίμα… ήταν και ο Δημήτρης μέσα, κάποια στιγμή άκουγα τους γιατρούς να φωνάζουν, είχα φρικάρει, κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δημήτρη ο οποίος φρίκαρε επίσης. Σηκώθηκε πάνω και άρχισε να κάνει πέρα δώθε.

Το ‘1,2,3 τραβήξτε’ με έχει στοιχειώσει, αυτό σημαίνει ότι τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα για να τραβήξει κάποιος άλλος το μωρό. Το μωρό είχε κάπως σφηνώσει, κι ενώ είχαν φρικάρει οι γιατροί γιατί τους άκουγα, ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου που κανονικά δε γίνεται και φωνάζουν “βοήθεια, ας έρθει κάποιος να βοηθήσει να τραβήξει”. Μπαίνει ένας νοσοκόμος χωρίς γάντια, χωρίς σκουφάκι, τίποτα για να βοηθήσει να τραβήξουν τα όργανα.

Όλα καλά εν τέλει. Βγήκε το μωρό, εγώ λιποθύμησα μετά από λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά αλλά δεν τα κατάφερα».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024