Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και από το βήμα της Βουλής ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη οι «Σπαρτιάτες»

Και από το βήμα της Βουλής ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη οι «Σπαρτιάτες»

Τα θερμά ευχαριστήρια και τα... «λαϊκά παιδιά» - Τι δήλωσαν δύο βουλευτές του κόμματος για τον Κασιδιάρη

Δεν έχουν… τέλος οι ευχαριστίες στον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κασιδιάρη από τους «Σπαρτιάτες», για την υποστήριξη και την είσοδό τους στη Βουλή!

Μετά το πρώτο δημόσιο «ευχαριστώ» από τον επικεφαλής του κόμματος τη νύχτα των εκλογών, άρχισαν και οι βουλευτές – και μάλιστα, στη συζήτηση επί προγραμματικών δηλώσεων, εντός κοινοβουλίου – να εκφράζουν την… ευγνωμοσύνη τους προς το φυλακισμένο πρώην ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Αθανάσιος Χαλκιάς, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που τους στήριξαν, δεν δίστασε από το βήμα της Βουλής να ευχαριστήσει τον Κασιδιάρη για τη στήριξή του, ενώ αναφέρθηκε σε αυτόν και έτερος βουλευτής του κόμματος, ο Γιώργος Μανούσος, προσπαθώντας ωστόσο να κρατήσει αποστάσεις.

Τα θερμά ευχαριστήρια και τα… «λαϊκά παιδιά»

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά», «βροντοφώναξε» ο Χαλκιάς.

Ακολούθως, ο Γιώργος Μανούσος σημείωσε: «Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δεν σημαίνει – επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε – ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες».

Μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει τη Βουλή ότι ο ίδιος ήρθε «στην Εθνική Αντιπροσωπεία», ενώ εργάζοται «σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά».

«Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε το… απλό και λαϊκό παιδί.

Σε λίγο, θα μας πει να του ζητήσουμε και συγγνώμη…

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024