Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Γιος του προέδρου της Γερουσίας κατηγορείται για βιασμό 22χρονης

Ιταλία: Γιος του προέδρου της Γερουσίας κατηγορείται για βιασμό 22χρονης

Η 22χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι είναι σίγουρη πως βρισκόταν στο σπίτι του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας διότι, κάποια στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο ο ίδιος ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, είδε ότι ήταν γυμνή και έφυγε

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, o  Λεονάρντο Λα Ρούσα, γιος του προέδρου της Γερουσίας, Ινιάτσιο Λα Ρούσα, κατηγορείται από μια κοπέλα 22 ετών για βιασμό.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι, σύμφωνα με την κοπέλα, στις 18 Μαΐου συνάντησε τον Λεονάρντο Λα Ρούσα, 19 ετών, σε κλαμπ του Μιλάνου. Γνωρίζονταν από το σχολείο και ήπιαν μαζί ένα ποτό.

Η 22χρονη κατήγγειλε ότι «το μόνο που θυμάται, στη συνέχεια, είναι ότι ξύπνησε στο σπίτι του νέου, την επόμενη ημέρα, γυμνή και σε κατάσταση σύγχυσης».

«Ο Λεονάρντο μου είπε ότι πήγαμε σπίτι του με το αυτοκίνητό του και ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί μου, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών», πρόσθεσε.

«Με είδε ο πρόεδρος στο δωμάτιο γυμνή και έφυγε»

«Είμαι βέβαιη ότι ήταν το σπίτι του προέδρου της Γερουσίας διότι, κάποια στιγμή, μπήκε στο δωμάτιο ο ίδιος ο Ινιάτσιο Λα Ρούσα, είδε ότι ήμουν γυμνή και έφυγε», τόνισε η κοπέλα, σύμφωνα με την οποία «ο Λεονάρντο της είπε ότι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ίδια – χωρίς να έχει συναίσθηση του τι συνέβαινε – είχε σεξουαλική επαφή και με έναν φίλο του, ο οποίος, το πρωί, βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού».

Στη συνέχεια, μίλησε με την μητέρα της και, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, αποφάσισε να μεταβεί, για ιατρική εξέταση, στο νοσοκομείο Μαντζιαγκάλι του Μιλάνου.

Φέρεται, επίσης,  να υπέβαλε μήνυση αρκετές ημέρες μετά από το συμβάν και τώρα ερευνά την υπόθεση η εισαγγελία του Μιλάνου.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας τόνισε πως «θεωρεί ότι ο γιός του δεν ευθύνεται για κάποια  αξιόποινη πράξη» και ότι «το μόνο για το οποίο τον επέπληξε έντονα, είναι επειδή έφερε σπίτι μια κοπέλα, με την οποία δεν έχει  σταθερό δεσμό».

Ο πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ιταλικής Γερουσίας και στέλεχος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» πρόσθεσε ότι «προκύπτουν πολλά ερωτήματα από τα όσα διηγήθηκε η κοπέλα, η οποία, όπως παραδέχθηκε, είχε κάνει χρήση κοκαϊνης πριν πάει στο κλαμπ».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού υπογράμμισε, τέλος, ότι «το να περάσουν μαζί την βραδιά, ήταν κοινή επιλογή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024