Βιασμός στη Λάρισα: Συγκλόνισε στο δικαστήριο η 46χρονη που καταγγέλλει τον προϊστάμενό της
Έκλαιγα και φώναζα «κύριε Διευθυντά, σταματήστε! Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ! Σταματήστε!..»
Σε κλάματα και λυγμούς ξέσπασε περιγράφοντας στο δικαστήριο τις στιγμές φρίκης που υποστηρίζει ότι πέρασε η 46χρονη εκπαιδευτικός από τη Λάρισα, η οποία κατήγγειλε για βιασμό τον προϊστάμενό της σε διεύθυνση εκπαίδευσης, τον Σεπτέμβριο του 2021.
Η συνεδρίαση στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων υπήρξε μαραθώνια, σχεδόν δωδεκάωρη και ολοκληρώθηκε πριν τις 9 χθες το βράδυ.
Αρχικά, ο πραγματογνώμονας – ψυχίατρος που είχε διοριστεί για να εξετάσει αν η γυναίκα είναι σε θέση να καταθέσει ή αυτό θα πλήξει την υγεία της απέστειλε δήλωση κωλύματος. Ωστόσο, η πλευρά της πολιτικής αγωγής για να απεμπλέξει τη διαδικασία, παραιτήθηκε του δικαιώματος να καταθέσει με άλλα μέσα (π.χ. μέσω βιντεοσκόπησης) η γυναίκα.
Έτσι, η δίκη συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών και εξετάστηκε πρώτα η 46χρονη εκπαιδευτικός, περίπου σε πεντάωρη βασανιστική και επεισοδιακή εξέταση. Μία εξέταση στην οποία δεν έλειψαν οι εντάξεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών με επίδικο την προστασία του θύματος, αλλά και οι συναισθηματικές εκρήξεις από το θύμα που πολλές φορές ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς.
«Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα»
Συγκλονιστική, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, είναι η περιγραφή του θύματος, των όσων συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας, μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τον 63χρονο που σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό της: «Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα… Έκλαιγα και φώναζα «κύριε Διευθυντά, σταματήστε! Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ! Σταματήστε!..»
Ακολούθως εξετάστηκε ο σύζυγος και μετά ο μάρτυρας, οικογενειακός φίλος ο οποίος και συντέλεσε πάρα πολύ στο να διαγνωστεί το γεγονός, καθώς είχε πολλές και διεξοδικές συζητήσεις με την 46χρονη λίγο μετά το περιστατικό.
Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή και εκτιμάται πως έως την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί ώστε το δικαστήριο να διακόψει για την έκδοση της απόφασης.
Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφορά καταγγελία της Λαρισαίας εκπαιδευτικού πως τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά την βραδινή της έξοδο με τον προϊστάμενό της έπεσε θύμα βιασμού.
Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε σε αργία από το υπουργείο Παιδείας.
Ωστόσο, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπέμφθηκε σε δίκη.
- Δήμος Σερρών: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από υδροστόμια σε οκτώ τοπικές κοινότητες
- ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ: Πανελλαδική απεργία για το αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό
- Ισραήλ: Πανηγυρίζει η Μοσάντ τις νέες επαναστατικές επιχειρησιακές ικανότητες
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Σκιάθο – Αισθητός στην Αττική
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Γερμανία: Στο χαμηλότερο μεταπολεμικά επίπεδο οι γεννήσεις
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους πέντε τραυματίες
- Αρχεία Έπσταϊν: Κόπερφιλντ και Μπλέιν στα έγγραφα – Αγωγή κατά Μπλανς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442