Λάρισα – Γενετικό υλικό εντοπίστηκε στο φόρεμα της εκπαιδευτικού που κατήγγειλε τον βιασμό από τον προϊστάμενό της
Η υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού έχει συνταράξει τη Λάρισα. Τι έδειξε η πρώτη εξέταση των ρούχων της εκπαιδευτικού.
Η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού εκπαιδευτικού στη Λάρισα παραμένει ανοιχτή, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα.
Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία
Το φόρεμα που φορούσε η καθηγήτρια το βράδυ που συντελέστηκε, όπως υποστηρίζει, ο βιασμός, απεστάλη σε αναγνωρισμένο εργαστήριο DNA στην Αθήνα και στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρεται ότι εντοπίστηκε γενετικό τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα ανήκει σε άνδρα.

Το αποτέλεσμα και «το πειστήριο», σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας, θα αποσταλεί στην Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ταυτοποιείται με το γενετικό υλικό του προϊσταμένου της.
Να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο άνδρας αρνείται την κατηγορία και καταθέτει μέσω του συνηγόρου του μηνύσεις για προσβολή της προσωπικότητας του και συκοφαντική δυσφήμιση.
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442