Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμπινγκ με τα παιδιά: Όσα θα χρειαστείς για να το απολαύσεις

Κάμπινγκ με τα παιδιά: Όσα θα χρειαστείς για να το απολαύσεις

Προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Η φύση έχει το μαγικό ιδίωμα να δίνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία των αισθήσεων και το κάμπινγκ είναι ο ιδανικός τρόπος για να μυήσει τα παιδιά στις χαρές που προσφέρονται απλόχερα μαζί της.

Μωρά και έφηβοι, παιδιά όλων των ηλικιών, έχουν κάθε εξωστρεφή δραστηριότητα με το μέρος τους, καθώς ένας τεράστιος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους κάθε φορά που ξυπνούν στο κάμπινγκ: ποδηλασία, κολύμπι, κατασκευές, περπάτημα στο δάσος, επιτραπέζια παιχνίδια και μάλιστα διάβασμα.

Τα παιδιά σε ένα ελεύθερο περιβάλλον όπως αυτό της κατασκήνωσης, μαθαίνουν να συναναστρέφονται, να μαγειρεύουν, να ανακαλύπτουν αστερισμούς παρατηρώντας τον έναστρο ουρανό μακριά από την πόλη. Και κυρίως μαθαίνουν να ζουν στη φύση και να τη σέβονται!

Αν λοιπόν και εσείς φέτος το καλοκαίρι σχεδιάζεται να κάνετε κάμπινγκ στις καλοκαιρινές σας διακοπές θα πρέπει να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα όσα ζητάτε για να οργανώσετε την τέλεια κατασκήνωση με τα παιδιά σας, από σκηνές και καρέκλες μέχρι ψυγεία και είδη επιβίωσης.

Επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA και όλα σας τα προϊόντα θα φτάσουν έγκαιρα στην πόρτα σας, σε μια αποστολή  όπου και αν βρίσκεστε.

Και για ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες αγορές κατεβάστε δωρεάν τo SHOPFLIX app.

Σκηνή και εξοπλισμός

Μια καλή και σταθερή σκηνή είναι το νούμερο 1 για το οποίο πρέπει να φροντίσετε.

Αν είστε δύο άτομα καλό είναι να έχετε μια σκηνή 4 ατόμων, ώστε να κοιμηθείτε άνετα και να υπάρχει και ο απαραίτητος χώρος και για τα πράγματα σας.

Μαζί με τη σκηνή βασικό είναι και το μικρό σακίδιο με τα απαραίτητα μικροαντικείμενα, όπως σκοινάκια, μανταλάκια, φακούς με εφεδρικές μπαταρίες και οπωσδήποτε ένα πολυεργαλείο το οποίο το βρίσκεται σε διαφορετικά καταστήματα και σακούλες σκουπιδιών.

Στο ζήτημα ύπνου οι επιλογές είναι πολλές και τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο εύκολα ή όχι βολεύεστε.  Sleeping bags, στρώματα θαλάσσης  και ειδικά στρώματα και μαξιλάρια για κάμπινγκ, έρχονται να προστεθούν στις επιλογές σας.

Από τα απαραίτητα που πρέπει να φροντίσουμε είναι το φορητό ψυγείο με παγοκυψέλες για αναψυκτικά και φρέσκο δροσερό νερό.

Στιγμές χαλάρωσης και άνεσης

Για τις ατέλειωτες ώρες  που θα περνάτε στην παραλία δίπλα στη σκηνή σας δεν χρειάζεστε και πολλά: Ενα πτυσσόμενο τραπεζάκι και καρέκλες κάμπινγκ σας είναι μόνο απαραίτητες . Κι αν θέλετε να νιώσετε σαν το σπίτι σας μπορείτε να πάρετε μια χημική τουαλέτα.

Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Χωρίς το φαρμακείο σας, ειδικά όταν έχετε μικρά παιδιά δεν πάτε πουθενά. Εγκαύματα, γρατσουνιές, κοψίματα ή χτυπήματα είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε ένα ταξίδι κατασκήνωσης.

Φτιάξτε λοιπόν το κιτ πρώτων βοηθειών και βάλτε μέσα τα απολύτως απαραίτητα.

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας αναπτήρα και σουγιά, καθώς θα δείτε ότι θα σου είναι πολύ χρήσιμα έξω στην άγρια φύση!

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024