Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές με τα παιδιά: 5 tips για να κάνεις εύκολα βαλίτσα

Διακοπές με τα παιδιά: 5 tips για να κάνεις εύκολα βαλίτσα

Οι καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τα παιδιά θέλουν εκτός από όρεξη και αρκετή οργάνωση.

Το καλοκαίρι έχει φτάσει για τα καλά και λίγο πριν το καταλάβουμε θα είμαστε προ των πυλών για τις οικογενειακές μας διακοπές παρέα με τα παιδιά. Όλοι όμως έχουμε βιώσει το άγχος και την ανησυχία που μπορεί να μας προκαλέσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες, ειδικά εάν πρόκειται για πολλά μέλη της οικογένειας.

Για να μην επαναληφθεί το ίδιο «χάος» προετοιμασιών, φέτος μπορείτε να καταστρώσετε το δικό σας πλάνο για να καταφέρετε να οργανωθείτε και ξεμπερδέψετε γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς βαβούρα.

Σύντομος οδηγός για να οργανωθείτε για τις διακοπές με τα παιδιά

Τα μόνα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τα βήματά σας (κάποια μια εβδομάδα πριν και κάποια μια ημέρα πριν) και να οργανώσετε και τους υπόλοιπους στην οικογένεια ώστε να σας βοηθήσουν (ναι εννοούμε και τα παιδιά, αναλαμβάνοντας δραστηριότητες που ταιριάζουν στην ηλικία τους).

Μία εβδομάδα πριν

#1 Λίστες

Ο καλύτερος τρόπος για να οργανωθείτε και να μην ξεχάσετε καμία εκκρεμότητα είναι να κάνετε λίστες είτε ανάλογα με το θέμα είτε ανάλογα με το πρόσωπο και τις ανάγκες του.

Εάν τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που μπορούν για παράδειγμα να οργανώσουν τα ρούχα που θα πάρουν μαζί, καταγράψτε στην λίστα τους και αφήστε να φτιάξουν την βαλίτσα τους.

#2 Ολοκληρώστε τις αγορές σας

Περίπου μία εβδομάδα πριν να φύγει, καταγράψτε όλα όσα χρειάζεστε και ολοκληρώστε τις αγορές σας. Αντηλιακά, ενυδατικές κρέμες, αντικουνουπικά και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε «must» για εσάς και για την οικογένειά σας.

Μπορείτε να βρείτε ό,τι αναζητάτε μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR ενώ θα τα παραλάβετε όλα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Μπείτε στο νέο SHOPFLIX app και κάντε τις πιο εύκολες, γρήγορες και απολαυστικές αγορές με διαθέσιμους όλους τους τρόπους πληρωμής.

#3 Ώρα για πλυντήρια

Μάλλον δεν είναι και η πιο αγαπημένη στιγμή των προετοιμασιών αλλά είναι απαραίτητο να γίνει για να μπορούμε να έχουμε όλα όσα θέλουμε να φορέσουμε μαζί.

Για να κάνετε την διαδικασία λίγο πιο εύκολη, ζητήστε την βοήθεια των παιδιών και προτείνετε τους να βάλουν στα άπλυτα όσα θα χρειαστούν να πάρουν μαζί αλλά δεν είναι καθαρά. Τα υπόλοιπα προτρέψτε τα να τα βάλουν στην βαλίτσα τους από νωρίς για να μαζέψετε πιο γρήγορα.

Μία ημέρα πριν

Αφού βάλετε τα ρούχα σας, μην ξεχάσετε άλλα must have αντικείμενα όπως το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας ή την μάσκα ύπνου σας. Ετοιμάστε στην συνέχεια τα απαραίτητα σνακ για την ημέρα του ταξιδιού σας  και μην ξεχάσετε τους φορτιστές για τις ηλεκτρονικές συσκευές της οικογένειας.

Πριν την αναχώρηση

Λίγο πριν αναχωρήσετε, ελέγξτε ότι όλα στο σπίτι είναι εντάξει (κλειστά παράθυρα π.χ.), φορέστε στα παιδιά βολικά ρούχα για να απολαύσουν το ταξίδι τους και μην ξεχάσετε αναπαυτικά μαξιλάρια για να είστε άνετοι καθ’όλη την διάρκειά του.

Καλές διακοπές!

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024