Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερβιτόρος στη Ρόδο: Τελεσίγραφο έως τις 21 Ιουλίου στο beach bar για να αφαιρεθούν οι πλωτές ξαπλώστρες

Σερβιτόρος στη Ρόδο: Τελεσίγραφο έως τις 21 Ιουλίου στο beach bar για να αφαιρεθούν οι πλωτές ξαπλώστρες

Σύμφωνα με τελεσίγραφο που εκδόθηκε από την κτηματική υπηρεσία του νησιού, το beach bar οφείλει να βγάλει τις πλωτές ξαπλώστρες έως και τις 21 Ιουλίου.

Συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, το beach bar στη Ρόδο το οποίο έχει φτιάξει παράνομες κατασκευές μέσα και έξω από τη θάλασσα.

Σερβιτόροι κολυμβητές, δίσκοι γεμάτοι φαγητά και ποτά για τους «εκλεκτούς πελάτες» και οι τιμές για γερά πορτοφόλια. Η παράνομη πλωτή ξαπλώστρα χρεώνεται 150 ευρώ.

Όλα αυτά την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για το εν λόγω beach bar στη Ρόδο το οποίο λειτουργεί παράνομα και χωρίς άδεια από το 2016.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της επιχείρησης που μίλησε στο MEGA, ο θαλάσσιος τρόπος σερβιρίσματος είναι επιλογή των εργαζομένων, ενώ, όπως αναφέρει, όλοι προστατεύονται από τις υψηλές θερμοκρασίες φορώντας ειδικά ρούχα.

«Η παράδοση των παραγγελιών στις θαλάσσιες ξαπλώστρες είναι επιλογή των εργαζομένων. Κανένας δεν κάθεται στο νερό 2 και 3 ώρες, φορούν ειδικές στολές που στεγνώνουν σε 3 λεπτά, έχουν αποδυτήρια και συνεννοούνται μεταξύ τους για το ποιος θα παραδώσει τις παραγγελίες, αν και τις περισσότερες φορές οι πελάτες παραλαμβάνουν μόνοι τους, τους δίσκους. Το μαγαζί έχει άδεια και οι ξαπλώστρες παραμένουν στη θέση τους γιατί είναι κινητές κατασκευές που μπαίνουν και βγαίνουν».

Τελεσίγραφο

Σύμφωνα με τελεσίγραφο που εκδόθηκε από την κτηματική υπηρεσία του νησιού, το beach bar οφείλει να βγάλει τις πλωτές ξαπλώστρες έως και τις 21 Ιουλίου, κάτι ωστόσο το οποίο η επιχείρηση δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει.

Μάλιστα, οι πλωτές ξαπλώστρες αντί να συρρικνώνονται, πολλαπλασιάζονται, καθώς πλέον ο αριθμός τους ανέρχεται σε 27.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024