Πιο ξεκάθαρος δε θα μπορούσε να γίνει ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ.
Ο Ερτουγκρούλ Ντογκάν μίλησε για το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, βάζοντας φρένο στα σενάρια αποχώρησής του από την Τραπεζούντα.
Ο ισχυρός άνδρας των περσινών πρωταθλητών γνωστοποίησε πως ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται προς πώληση, σβήνοντας κάθε είδους φωτιά για πιθανή μετακόμισή του.
«Δεν υπάρχει κανένας σύλλογος που να ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα τον πουλούσα, επομένως είναι μάταιος κόπος», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σε 103 αγώνες με τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου έχει 28 γκολ και 21 ασίστ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Άνετη νίκη για την Φενερμπαχτσέ, που έκανε το 2-0 στη σειρά των playoffs, στο ζευγάρι που διασταυρώνεται με τον νικητή του Ολυμπιακός – Μονακό στα ημιτελικά του Final 4.
Σούπερ Θρύλος! Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός και στο Game 2 και ισοπέδωσε τη Μονακό με το επιβλητικό 94-64 σε ένα ΣΕΦ που αποθέωνε τους παίκτες του και ήταν "καυτή" έδρα.
LIVE: Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ράγιο Βαγιεκάνο – Στρασμπούρ για τα ημιτελικά του Conference League.