Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαφανίστηκαν οι ταμπέλες που απαγόρευαν τον γυμνισμό σε παραλία της Γαύδου - Η ανάρτηση του Δήμου

Εξαφανίστηκαν οι ταμπέλες που απαγόρευαν τον γυμνισμό σε παραλία της Γαύδου – Η ανάρτηση του Δήμου

Όσοι επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη παραλία σήμερα δεν είδαν τις επίμαχες ταμπέλες… καθώς κάποιοι τις είχαν αφαιρέσει.

Εξαφανίστηκαν οι ταμπέλες στις οποίες αναγράφονταν ότι «απαγορεύεται ο γυμνισμός» από την παραλία Σαρακήνικο της Γαύδου, όπου τις είχε τοποθετήσει ο Δήμος, μια κίνηση η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι αυτό γιατί επισκέπτες του νησιού κάθε χρόνο συνδυάζουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Γαύδο με το χόμπι τους, δηλαδή τον γυμνισμό.

Σήμερα, λοιπόν, όσοι επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη παραλία δεν είδαν τις επίμαχες ταμπέλες… καθώς κάποιοι τις είχαν αφαιρέσει από το προηγούμενο βράδυ. Μάλιστα η μία ήταν πεσμένη στη μέση της παραλίας, ενώ η άλλη… απλώς αγνοείται.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, στη θέση τους έμειναν μόνο οι στύλοι που συγκρατούσαν τις ταμπέλες όπου αναγραφόταν η φράση που δεν άρεσε σε κάποιους από τους λουόμενους, δηλαδή ότι «Απαγορεύεται ο γυμνισμός».

Ο Δήμος Γαύδου προχώρησε μάλιστα και σε σχετική με το θέμα της εξαφάνισης των ταμπελών ανάρτηση στο Facebook, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, ενώ προσθέτει ότι οι πινακίδες θα αντικατασταθούν άμεσα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δήμου:

«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε ξανά ότι μια μικρή μερίδα ανθρώπων ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (δεν εξηγείται διαφορετικά!) ότι η Γαύδος έχει κατοίκους και τοπική κοινωνία.

Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή, θεωρεί ότι οι Γαυδιώτες, δεν είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τις παραλίες του νησιού μας και χρειαζόμαστε μέντορες και προστάτες. Θεώρησαν λοιπόν σωστό να κλέψουν τις ταμπέλες που τοποθετήθηκαν στο Σαρακήνικο σχετικά με το γυμνισμό. Να ξαναπούμε λοιπόν ότι Η ΓΑΥΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες που οφείλει για την κλοπή της δημοτικής περιουσίας, οι πινακίδες αντικαθίστανται άμεσα και η Αστυνομία φροντίζει για την εφαρμογή της απόφασης της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολλές παραλίες για τους λάτρεις του γυμνισμού.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024