Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαγορεύτηκε ο γυμνισμός σε παραλία της Γαύδου - «Οι ντόπιοι το ήθελαν χρόνια» λέει η δήμαρχος

Απαγορεύτηκε ο γυμνισμός σε παραλία της Γαύδου – «Οι ντόπιοι το ήθελαν χρόνια» λέει η δήμαρχος

Η απαγόρευση φέρεται να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media

Μια πινακίδα με την ένδειξη «απαγορεύεται ο γυμνισμός» στην παραλία του Σαρακήνικου στη Γαύδου, φαίνεται να έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους επισκέπτες του νησιού.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η απαγόρευση του γυμνισμού αφορά μόνο την παραλία του Σαρακήνικου και όχι τις υπόλοιπες αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, των επισκεπτών, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον η δήμαρχος της Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη.

«Καταρχάς να τονίσουμε ότι αυτοί που σχολιάζουν δεν είναι ντόπιοι κάτοικοι της Γαύδου, αλλά πρόκειται για επισκέπτες. Οι ντόπιοι κάτοικοι το ήθελαν χρόνια αυτό, ότι πρέπει να υπάρχει μια παραλία που να μπορεί να κάνει το μπάνιο της μια οικογένεια, που να μην υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν γυμνοί κτλ. Ήταν κοινό το αίτημα. Πρέπει να υπάρχει κάποιος σεβασμός και στους ντόπιους κατοίκους» επεσήμανε η δήμαρχος, μιλώντας στο τοπικό σάιτ.

«Τώρα πια η παραλία του Σαρακήνικου έχει αλλάξει δεν είναι όπως παλιά. Πλέον αναβαθμίστηκε η παραλία, οι επιχειρήσεις που βρίσκονται εκεί κοντά. Πρέπει να υπάρχει μια κάποια είδους τάξη εκεί» τονίζει η κυρία Στεφανάκη.

Τι θα γίνει αν κάποιος κάνει γυμνισμό στο Σαρακήνικο

Όπως εξηγεί η δήμαρχος Γαύδου, σε περίπτωση που εντοπιστούν γυμνιστές στη συγκεκριμένη παραλία, θα υπάρξει σύσταση και σε κάθε περίπτωση η αστυνομία είναι αυτή που θα κληθεί να επιληφθεί, αφού δεν υπάρχει δημοτική αστυνομία στο νησί.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024