Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι απαντά μετά τον σάλο με την ανάρτησή της για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι απαντά μετά τον σάλο με την ανάρτησή της για τον σερβιτόρο στη Ρόδο

«Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται», είχε σχολιάσει το μοντέλο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η εικόνα ενός σερβιτόρου στη Ρόδο, που κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα και σχεδόν κολυμπά για να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε την εικόνα και σε ανάρτησή της, την ώρα που όλοι οι χρήστες του διαδικτύου εξέφραζαν την οργή τους για την εκμετάλλευση του εργαζόμενου, το μοντέλο έκανε λόγο για… υπερβολή!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ίδια απάντησε για την ανάρτηση που έκανε για τον σερβιτόρο, η οποία και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Αυτό ήταν η απάντησή μου στη σελίδα που ανέβασε ότι αυτός ο άνθρωπος πνίγεται, λες και του έχουν βάλει μια μπάλα και του είπαν, “θα έρθεις εδώ να δουλέψεις, στη σκλαβιά και θα σε μαστιγώνουμε”. Προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον ίδιο τον άνθρωπο ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται, αμείβεται καλά, περνάει καλά στη δουλειά του.

Δε νομίζω να πήγαινε κάποιος για δουλειά και να τον ανάγκαζαν να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αν ανάγκαζαν έναν άνθρωπο να κάνει κάτι που δε θέλει, τότε εννοείται μαζί του και να τους ξηλώσουμε όλους. Ο άνθρωπος όμως, βγήκε και το είπε. Ο άνθρωπος ο ίδιος βγήκε και είπε ότι το ευχαριστιέται. Εγώ, που έχω κάνει αυτή τη δουλειά και ξέρω πως είναι να μοιράζεις φυλλάδια ή να είσαι υποδοχή κάτω από τον ήλιο και να ψήνεσαι. Θα μπορούσε να μην υπάρχει αυτή η υποδομή εκεί πέρα.

Οι περισσότεροι που βγήκαν να πουν κάτι, δεν έχουν κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κυριολεκτικά κάτω από το air-condition, έχουν άποψη για όλα. Εκεί γίνομαι τρελή», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε όσα είπε

Η ανάρτηση που είχε κάνει

«Τώρα κάπου ΟΠΑ! Μαζί ενωμένοι όλοι οι άνθρωποι όταν υπάρχει εκμετάλλευση! (πρώτη φωνάζω για τις αδικίες).

Προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι γιατί κάτι άλλο σας φταίει! Το συγκεκριμένο beach bar έχει αυτή την υποδομή (ούτε που το ξέρω αλλά έχω δουλέψει σε παρόμοιο)!

Λες να πήγε κάποιος για δουλειά και να του είπαν θα πηγαίνεις με κανό εκεί; Δεν πνίγεται ο άνθρωπος, δροσίζεται!

Έχω κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά στην Κόρινθο πριν 13 χρόνια και να σου πω το ευχαριστιόμουνα που μπορούσα να βρέχομαι με ντάλα ήλιο.

Αυτό που προσπαθείτε να βγάλετε τα ψυχολογικά σας όπου βρείτε γίνεστε αηδία. Καλύτερα να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα. Και μετά αν έβλεπες κάποιον στο beach bar στον ήλιο θα λέγαμε “οι καλοί χριστιανοί” δεν τον αφήνουν να βραχεί να δροσιστεί! Έχετε καταντήσει αηδία και σας ακολουθώ και σας στηρίζω».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024