Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Μπιμπίλας: Ο λόγος που φόρεσε πουκάμισο με παπαγαλάκια στην ορκωμοσία της Βουλής

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο λόγος που φόρεσε πουκάμισο με παπαγαλάκια στην ορκωμοσία της Βουλής

«Θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε, δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι», ξεκαθάρισε.

Ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία της Βουλής ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η επιλογή του έγινε θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές ενώ και ο ίδιος δέχτηκε αρνητικά σχόλια.

«Aγαπάω τα ζώα και…»

Μιλώντας στις κάμερες που τον συνάντησαν, ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε στις κριτικές και εξήγησε τον συμβολισμό του πουκάμισού του.

«Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων, γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από ‘δω και από ‘κει. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε, δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όσον αφορά τα παπαγαλάκια, όλοι γνωρίζουν πως εγώ ζω με πάρα πολλούς παπαγάλους, ότι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου».

«Δεν μου αρέσει»

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Happy Day» και τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και οι συνεργάτες της διαφώνησαν με την επιλογή του ηθοποιού εκφράζοντας τη σκέψη πως θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα dress code για τη Βουλή.

«Όλοι έχουμε ένα προσωπικό στυλ, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις μας. Ωστόσο, κάποια μέρη που επισκεπτόμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούν ένα dress code, όπως όταν πας στην εκκλησία οφείλεις να ντυθείς με ευπρέπεια, θα πας σε ένα καλό εστιατόριο, δε θα βάλεις σκισμένο σορτσάκι και πλαστική παντόφλα, αντίστοιχα και εδώ, δε λέω ότι δεν είναι όμορφα ντυμένος… Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του που πάμε, ποιοι είμαστε και του τι πάμε να υπηρετήσουμε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή ο Σπύρος Μπιμπίλας προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή του και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Δεν έχετε προσέξει ότι κρατάω το σακάκι; Γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση; Εσείς μπορεί να λέτε ότι δεν σας αρέσει, εμένα μου αρέσει. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν πρωτόκολλα, δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω. Λέτε συνεχώς “σύμφωνα με το πρωτόκολλο” το οποίο δεν υπάρχει. Γιατί στέκεστε στα εξωτερικά και όχι στο έργο που θα κάνει η Πλεύση Ελευθερίας;

Για εμάς η τελετή ορκωμοσίας ήταν γιορτή. Στη γιορτή βάζω κάτι χαρούμενο και κάτι που με εκφράζει. Αυτό, αν δεν θέλετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε να συλλάβετε αυτό που λέω, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Δείξτε και φωτογραφία μέσα από τη Βουλή, με το σακάκι. Αυτή είναι η διαφωνία μας, το τι είναι ευπρεπές ντύσιμο. Βάζετε ταμπέλες στα πράγματα και δεν μου αρέσει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024