Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να μετατρέψετε την αγαπημένη σας μουσική σε mp3

Πώς να μετατρέψετε την αγαπημένη σας μουσική σε mp3

Και όσα πρέπει να προσέξετε για να μετατρέψετε την μουσική σας νόμιμα και με ασφάλεια.

Το καλοκαίρι δεν θα ήταν το ίδιο ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό χωρίς την αγαπημένη μας μουσική. Ενώ οι περισσότεροι χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το YouTube για να ακούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, τα πράγματα αλλάζουν όταν πάμε διακοπές, ειδικά σε μακρινούς προορισμούς, όπου η σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να μην είναι δυνατή. Λύση στο πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα mp3 players που θα σας συνοδεύσουν στα φετινά σας ταξίδια.

Πρόκειται για τις μικρές αλλά και πανίσχυρες συσκευές στις οποίες μπορούμε να αποθηκεύσουμε ηχητικά αρχεία για να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας τις αγαπημένες μας playlists.

Για να αποθηκεύσετε τραγούδια που απολαμβάνετε στο YouTube ως αρχεία ήχου, θα πρέπει να τα μετατρέψετε μέσω ορισμένων ιστοτόπων και στην συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε στο mp3 player για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης.

Πώς θα κατεβάσετε μουσική νόμιμα

Πριν δούμε τον τρόπο που μπορείτε να τροποποιήσετε μουσική ώστε να την αποθηκεύσετε στο mp3 player, ας αναλύσουμε ένα ακανθώδες ζήτημα: Είναι νόμιμος αυτός ο τύπος μετατροπής και λήψης; Αυτό εξαρτάται από το βίντεο. Μπορείτε σίγουρα να μετατρέψετε και να κατεβάσετε τα δικά σας προσωπικά βίντεο από το YouTube καθώς και βίντεο δημόσιου τομέα όπως και βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το είδος περιεχομένου κάνοντας αναζήτηση στο YouTube για περιεχόμενο «δημόσιο» και «χωρίς πνευματικά δικαιώματα» ή φιλτράροντας την αναζήτησή σας για να συμπεριλάβετε βίντεο με μουσική με άδεια Creative Commons. Διαφορετικά, δεν μπορείτε να κάνετε νόμιμα μετατροπή και λήψη βίντεο που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς την άδεια του κατόχου.

Προσοχή στα κακόβουλα sites

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί με τους διαδικτυακούς ιστότοπους μετατροπής βίντεο. Ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν ιούς ή και να προσπαθήσουν να μολύνουν το σύστημά σας με κακόβουλο λογισμικό.

Μπαίνοντας σε έναν ιστότοπο μπορεί να φαίνεται αξιόπιστος και ασφαλής, αλλά στη συνέχεια να γίνει κακόβουλος καθώς προσπαθείτε να μετατρέψετε την μουσική σας. Προτού δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αξιόπιστο και ενημερωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς.

Έχοντας υπόψη αυτές τις προειδοποιήσεις, ας δούμε μερικούς ιστότοπους και προγράμματα που μπορούν να μετατρέψουν βίντεο YouTube σε αρχεία ήχου για το mp3 player:

Dirpy

Στον συγκεκριμένο ιστότοπο, επικολλάτε τη διεύθυνση URL ενός βίντεο στο πεδίο αναζήτησης και κάνετε κλικ στο κουμπί Dirpy. Αυτό θα σας δείξει διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το αρχείο, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διάρκειας.

Στην ενότητα Εγγραφή ήχου στα δεξιά, ορίστε τη μορφή σε mp3 και ορίστε την ποιότητα στο υψηλότερο (320 kbps). Κάντε κλικ στην Εγγραφή ήχου και θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αρχείο MP3 στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας ώστε να το μεταφέρετε στο mp3 player.

Motionbox’s YouTube to MP3

Πρόκειται για έναν ιστότοπο μετατροπής που σας επιτρέπει να μετατρέπετε βίντεο YouTube σε πολλές μορφές αρχείων. Για τον συγκεκριμένο στόχο, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή μετατροπής έχει οριστεί σε MP3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL για το βίντεο YouTube στο κατάλληλο πεδίο.

Μετά τη μετατροπή, εμφανίζεται ένα mini audio player. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή. Για να κάνετε λήψη του αρχείου στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Λήψη.

AceThinker

Προμηθευτής διαφορετικών βοηθητικών προγραμμάτων λογισμικού, το AceThinker προσφέρει επίσης έναν ιστότοπο μετατροπής YouTube βίντεο σε αρχεία ήχου. Μεταβείτε στον σύνδεσμο YouTube και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη στα δεξιά. Αφού εμφανιστεί το όνομα του τραγουδιού, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη κάτω από αυτό. Από προεπιλογή, οι επιλογές μετατροπής ήχου περιορίζονται στα 128K. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη δίπλα σε αυτήν την επιλογή και αποθηκεύστε το αρχείο MP3 στον υπολογιστή σας.

Εάν θέλετε μορφές ήχου υψηλότερης ποιότητας—και πιο γρήγορες λήψεις—θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό Music Keeper του AceThinker, το οποίο μπορείτε να πάρετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Δωρεάν λήψη στη σελίδα μετατροπής.

Sports in

Κινδυνεύει το ελαιόλαδο να γίνει είδος πολυτελείας; - Το στοίχημα της Ισπανίας

Στην Ισπανία ο μηδενικός ΦΠΑ στο ελαιόλαδο αρχικά θεωρείται καλό μέτρο, αλλά η τιμή εξαρτάται από την κάθετη μείωση στην συγκομιδή και παραγωγή ελαιόλαδου

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024