Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηχεία αυτοκινήτου: Ο απόλυτος οδηγός για ταξίδια γεμάτα μουσική

Ηχεία αυτοκινήτου: Ο απόλυτος οδηγός για ταξίδια γεμάτα μουσική

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν κάνετε την επιλογή σας.

Η  μουσική πέρα από την παρέα που προσφέρει μπορεί να δώσει ζωή σε ένα βαρετό ταξίδι με το αυτοκίνητο, ή ακόμα να φτιάξει τη διάθεσή σας ενώ πηγαίνετε στη δουλειά σας. Επομένως, όταν πρόκειται να αποκτήσετε ηχεία αυτοκινήτου, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε με τίποτα άλλο από το καλύτερο.

Αν λοιπόν θέλετε να αναβαθμίσετε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το πώς να επιλέξετε τα σωστά ηχεία αυτοκινήτου. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν κάνετε την επιλογή σας, όπως το μέγεθος, η ισχύς και η καλύτερη απόκριση συχνότητας για ηχεία αυτοκινήτου.

Θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε εάν θέλετε ομοαξονικά ηχεία ή εξαρτήματα. Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε το σωστό σετ ηχείων.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε τα καλύτερα ηχεία για το αυτοκίνητό σας για να απολαμβάνεται τις ώρες που είστε κολλημένη στην κίνηση ή τη βόλτα σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Διαβάστε τον οδηγό μας για τον τρόπο που θα επιλέξετε τα κατάλληλα ηχεία για το αυτοκίνητό σας και κάντε τις αγορές σας επιλέγοντας έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Για ακόμα πιο εύκολές και γρήγορες αγορές κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του SHOPFLIX.

Κατά την αναβάθμιση του συστήματος ήχου στο αυτοκίνητό σας, υπάρχουν τρεις τύποι συστημάτων ηχείων για να διαλέξετε: μικροενισχυτές, ηχεία πλήρους εύρους (ομοαξονικά) ή διαιρούμενα ηχεία.

Μικροενισχυτής

Οι μικροενισχυτές και τα micro subs, όπως το Vibe Optisound, προσφέρουν την απλούστερη λύση για την ενίσχυση του ήχου του αυτοκινήτου σας. Αυτό το απλό σύστημα plug and play σάς επιτρέπει να διατηρείτε το εργοστασιακό στερεοφωνικό και τα ηχεία σας, ενώ παράλληλα μπορούν να τροφοδοτήσουν το σύστημά σας και να ενισχύσουν τον ήχο. Οι μικροενισχυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως βάση για ένα εντελώς νέο σύστημα.

Ηχεία πλήρους εμβέλειας (Ομοαξονικά)

Η πλήρης εμβέλεια είναι ο πιο δημοφιλής τύπος ηχείων αυτοκινήτου και μπορεί να βρεθεί σε όλα σχεδόν τα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου. Περιέχουν όλα τα στοιχεία των ηχείων και είναι ικανά να παράγουν ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων ήχου. Για να επιτευχθεί αυτό, αποτελούνται από ένα tweeter για τα ψηλά και ένα woofer για τα χαμηλά.

Τα ομοαξονικά ηχεία είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τα εργοστασιακά ηχεία με ελάχιστο κόπο. Αυτά τα ηχεία τοποθετούνται στη θέση των σημερινών ηχείων σας και μπορείτε να τα τοποθετήσετε μόνοι σας σχετικά εύκολα. Ε

Διαιρούμενα ηχεία

Τα διαιρούμενα ηχεία αυτοκινήτου, αποτελούνται ουσιαστικά από σετ ξεχωριστών tweeter και ηχείων και απαιτούν τοποθέτηση σε ξεχωριστά σημεία.

Επειδή κάθε στοιχείο είναι ξεχωριστό, μπορείτε να τοποθετήσετε το tweeter (ένα μικρό ηχείο που παράγει υψηλές συχνότητες) στην πιο αποτελεσματική θέση στο Woofer  (ένα μεγάλο ηχείο που δημιουργεί χαμηλές συχνότητες) – παράγοντας καλύτερο ήχο με μεγαλύτερο βάθος. Το δίκτυο crossover είναι επίσης εξωτερικό, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες συχνότητες αποστέλλονται σε συγκεκριμένα ηχεία – μειώνοντας την παραμόρφωση και βελτιώνοντας τη συνολική καθαρότητα του ήχου.

Sports in

Τερίμ: «Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσετε το Κύπελλο- Ζητάω συγγνώμη αν αδίκησα κάποιον»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και αποχαιρέτισε τους παίκτες, λέγοντάς τους ότι είναι σίγουρος ότι θα κάνουν το 2×2 στο τέλος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024