Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν να την κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων, η γυναίκα πέθανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 57χρονη, με τα νεότερα στοιχεία να δείχνουν πως η πτώση της ήταν ατύχημα, ωστόσο το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων διεξάγει προανάκριση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.