Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαία διάκριση για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Σπουδαία διάκριση για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Το γήπεδο του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στα 50 καλύτερα του κόσμου στη λίστα του καναλιού «Copa 90».

Νέα σπουδαία διάκριση για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το γήπεδο του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στα 50 καλύτερα του κόσμου στη λίστα που κατάρτησε και δημοσίευσε από το λογαριασμό του στο Instagram το κανάλι Copa 90 με γνώμονα την ιστορία, την αρχιτεκτονική, την ατμόσφαιρα, την τοποθεσία και τις προσωπικές εμπειρίες.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τοποθετήθηκε στην 47η θέση μεταξύ όλων των γηπέδων του κόσμου, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την ηγετική του θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τη δυναμική και την ιστορικότητά του που συνδέεται άμεσα με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόσφατο παρελθόν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει συμπεριληφθεί μεταξύ των κορυφαίων γηπέδου του κόσμου από την «Εκίπ» για την ατμόσφαιρά του (8ο), το «bleacherreport» για τη χωρητικότητα και την ατμόσφαιρα του (50ο) και το «Fourfourtwo» για την ιστορία του (1.00ο).

Να σημειωθεί πως το γήπεδο του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει στις 16 Αυγούστου τον αγώνα του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι και τη νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη.
Στη λίστα του Copa 90 κορυφαίο γήπεδο του κόσμου θεωρείται το «Μπομπονέρα» της Μπόκα Τζούνιορς.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε το Σαν Σίρο που φιλοξενεί τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου, την Ιντερ και τη Μίλαν, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η έδρα της Ντόρτμουντ, το Σίγκνταλ Ιντούνα Παρκ.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν το μυθικό Μαρακανά που βίωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία των Μουντιάλ, την ήττα της Βραζιλίας από την Ουρουγουάη το 1950, ο «ναός» της Μπαρτσελόνα, το Καμπ Νου, το οποία το Copa 90 αποκαλεί «Καπέλα Σιστίνα» του «τίκι τάκα», το Σαντιάγο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης, το Ανφιλντ της Λίβερπουλ, το Μονουμεντάλ της Ρίβερ Πλέιτ, εκεί όπου η Αργεντινή σήκωσε το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο το 1978, το Σέλτικ Παρκ της Γλασκώβης και το μυθικό Αζτέκα του Μεξικού, το οποίο έχει φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 και δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, του 1970 και του 1986 στους οποίους καθαγιάστηκαν ο Πελέ και ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024