Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απαράδεκτος παίκτης στο First Dates: Έκανε σεξιστικά σχόλια για το στήθος της και... τον έστειλε σπίτι του

Απαράδεκτος παίκτης στο First Dates: Έκανε σεξιστικά σχόλια για το στήθος της και… τον έστειλε σπίτι του

«Έχεις τους αερόσακους...»

Μια άβολη στιγμή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του First Dates, στο ραντεβού του Μπάμπη και της Άντζελας στο εστιατόριο.

Το σεξιστικό χιούμορ του Θεσσαλονικιού περί «αερόσακων», αναφερόμενος στο στήθος της Άντζελας, την ενόχλησε αρκετά, με αποτέλεσμα να στείλει τον Μπάμπη… σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες.

«Έβαλα τους αερόσακους μέσα! Για να μην βλέπεις τους αερόσακους» υπογράμμισε η 48χρονη Θεσσαλονικιά, κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με την μπλούζα της, μόλις κάθισαν μπροστά στις κάμερες.

«Σχολιάζαμε για αυτό, το έλεγες και στο τραπέζι και στο μπαρ» είπε φανερά ενοχλημένη, όταν πλέον το ραντεβού του είχε ολοκληρωθεί.

Τα απαράδεκτα σχόλια

Μάλιστα, όταν ήρθε στο τραπέζι το γλυκό, ο Μπάμπης συνέχισε τα σεξιστικά σχόλια λέγοντας: «Κανονικά θα έπρεπε να βάλω το γλυκό στο στήθος σου, δεξιά και αριστερά να μην παραπονιούνται…» με την Άντζελα να αισθάνεται άβολα.

Όταν κατάλαβε την ενόχληση της Άντζελας, ο Μπάμπης είπε: «Αν σε προσέβαλα, σου ζητάω και συγγνώμη. Από την στιγμή όμως που εμένα μου βγαίνει αυτό και μου είπες, »μου αρέσει να είσαι ειλικρινής», αυτό μου έδωσε το παράδειγμα για να μιλήσω ελεύθερα».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Άντζελα: Ναι αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή μπορεί να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο που τον κάνεις να… Δεν ήξερα δηλαδή τι να απαντήσω!
  • Μπάμπης: Εγώ που να καταλάβω ότι θα το έπαιρνες στραβά; Σαν χαβαλέ το είπα και για αστείο. Είναι δυνατόν να σε γνωρίσω πρώτη φορά και να σου το κάνω αυτό;
  • Άντζελα: Ξέρεις τι; Υπάρχει ένας εκατομμύριο άλλος χαβαλές που μπορείς να κάνεις εκτός το σεξουαλικό κομμάτι! Ειδικά σε μια γυναίκα.
  • Μπάμπης: Εντάξει, είναι η άποψη σου και την σέβομαι αλλά δεν πρέπει να πεις σε μένα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πω. Συμφωνώ ότι μπορεί να ήταν άστοχο αυτό που είπα αλλά δεν μπορείς να πεις σε μένα τι θα πω και τι δεν θα πω. Γιατί αυτό είπες τώρα, προηγουμένως.

Και οι δυο στο τέλος δήλωσαν πως δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση ένα δεύτερο ραντεβού, παρά το γεγονός ότι ο Μπάμπης στην αρχή δήλωσε ότι θα ξανάβγαινε ραντεβού με την Άντζελα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024