Αναζητώντας έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου, η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει τον σέντερ φορ της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, ως άμεση προτεραιότητά της.
Βεβαίως, το εγχείρημα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αφού ο 29χρονος στράικερ (38 αγώνες με 30 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν) φέρεται επίσης στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και, κυρίως, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την αδιαλλαξία του Ντάνιελ Λέβι, του προέδρου της Τότεναμ, που θέλει να κρατήσει τον αρχηγό έως τη λήξη του συμβολαίου του, το 2024.
Ωστόσο, ο βαυαρικός σύλλογος μπορεί να υπολογίζει σε μια σημαντική παράμετρο: σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sport ο Κέιν βλέπει πια την Μπάγερν ως τον αγαπημένο του προορισμό. Ο Άγγλος διεθνής φαινόταν αποφασισμένος να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η σκέψη του, όπως φαίνεται, έχει αλλάξει.
Για τη γερμανική διοίκηση το πιο δύσκολο μέρος της υπόθεσης θα είναι να βρεθεί συμφωνία με την Τότεναμ. Όμως οι άνθρωποι των Βαυαρών έχουν αυτοπεποίθηση κι εκτιμούν ότι θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.