Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κινητό με λιγότερα από 100€; 3 smartphones που αποδεικνύουν ότι γίνεται

Κινητό με λιγότερα από 100€; 3 smartphones που αποδεικνύουν ότι γίνεται

Τα πιο δυνατά κινητά και κάτω από 100€ στο αγαπημένο μας marketplace, το SHOPFLIX.GR!

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Η καθημερινότητά μας είναι γρήγορη και συχνά «φορτωμένη». Για αυτό χρειαζόμαστε ένα smartphone για να παραμένουμε οργανωμένοι σε κάθε πεδίο, να μην ξεχνάμε καμία υποχρέωση, να απαντάμε σε κάθε email και φυσικά να πληρώνουμε εγκαίρως τους λογαριασμούς. Και φυσικά, θέλουμε και να απολαμβάνουμε ώρες χαλάρωσης, διασκέδασης και gaming… Και όλα αυτά χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

Μπορούμε να τα βρούμε όλα στα καλύτερα κινητά μέχρι 100€. Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τρία κορυφαία κινητά μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.

Realme C11 

Με μπαταρία 5000mAh, το realme C11 2021 προσφέρει έως και 43 ημέρες αναμονής και διαθέτει και ultra saving mode ώστε η συσκευή να παραμείνει σε λειτουργία εάν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή.

Έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 6.5 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 1600×720 pixels για να απολαμβάνετε εξαιρετική εμπειρία θέασης , επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Ο μοναδικός mini-drop σχεδιασμός του, χαρίζει αναλογία οθόνης προς σώμα που φτάνει έως και 89,5%.

H κάμερα του είναι 8MP και διαθέτει τεχνολογία AI και υποστήριξη HDR.

Xiaomi Redmi 10A

Το Xiaomi Redmi 10A διαθέτει διπλή κάμερα 13MP για μοναδικά καρέ σε φωτογραφίες και βίντεο αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh,  που διαρκεί πάνω από δύο ημέρες, επιτρέποντάς σας να είστε ενεργοποιημένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει για να απολαμβάνετε τις λειτουργίες του χωρίς… διακοπές.

Απολαύστε τις αγαπημένες σας σειρές στην μεγάλη οθόνη HD+ 6,53″. Ο κομψός και ελαφρύς σχεδιασμός του ξεχωρίζει και προσφέρει απαλή αφή και άνετο κράτημα.

Xiaomi Redmi 9C

Το Xiaomi Redmi 9C θα σας κατακτήσει με την εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του. Καταρχάς, τραβάει άμεσα την προσοχή με το όμορφο design του, με την ανάγλυφη υφή στο πίσω μέρος του να διαθέτει επίστρωση κατά των δαχτυλιών και να προσφέρει σταθερό κράτημα, για τον απόλυτο συνδυασμό κομψότητας και ευχρηστίας.

Το σύστημα διπλής AI κάμερας (13MP + 2MP) σίγουρα θα σας κάνει το… κλικ! Έτσι, χάρη στην κύρια κάμερα 13MP απολαμβάνετε φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ανεξάρτητα από τον διαθέσιμο φωτισμό ενώ η κάμερα 2MP Depth θα σας αναδείξει στον απόλυτο πρωταγωνιστή στα πορτρέτα σας.

Ενσωματώνει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G25 με χρονισμό έως 2GHz και σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 3GB θα βιώσετε ταχύτητα  και αποτελεσματικότητα σε κάθε σας εντολή με την τεχνολογία HyperEngine να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για ατελείωτο gaming.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024