Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνεις iPhone; Αυτά είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή

Ψάχνεις iPhone; Αυτά είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για επιλέξετε ένα iPhone

Το να ξεχωρίσετε το καλύτερο iPhone για το 2023 μπορεί να είναι δύσκολο. Με τόσες πολλές και διαφορετικές επιλογές σίγουρα δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Από το αρχικό iPhone SE έως το κορυφαίο iPhone 14 Pro Max , η επιλογή του iPhone που είναι κατάλληλο για εσάς εξαρτάται από τις ανάγκες σας όσον αφορά την απόδοση, τις δυνατότητες του, το μέγεθος και την τιμή του.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για επιλέξετε ένα iPhone, όπως οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος, η προστασία προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα λήψης φωτογραφιών και φυσικά η ποιότητα κατασκευής.

Το καλύτερο μέχρι το επόμενο

Κάθε premium χαρακτηριστικό που διαθέτει η Apple στα τηλέφωνά της εμφανίζεται με το iPhone 14 Pro Max.

Το μοντέλο 6,7 ιντσών είναι το μεγαλύτερο της σειράς iPhone 14 και συνοδεύεται από τις πιο πρόσφατες δυνατότητες: Αυτό περιλαμβάνει το «Dynamic Island», το eSIM , το τσιπ A16 Bionic και έναν νέο κύριο αισθητήρα 48MP που τραβάει μερικές από τις πιο λεπτομερείς εικόνες.

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, η νέα τεχνολογία Photonic Engine, εξέλιξη του DeepFusion, συνδυάζει τις καλύτερες λήψεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, με το αποτέλεσμα να είναι μεγαλύτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες και βαθύτερα χρώματα.

Οι επιτυχίες του iPhone 14 Pro Max συνεχίζουν να έρχονται. Η νέα λειτουργία Action καταγράφει ομαλό βίντεο ακόμα και όταν εσείς και το θέμα σας βρίσκεστε εν κινήσει.

Το iPhone 14 μοιάζει αρκετά σχεδιαστικά με τη σειρά 13 με οθόνη 6,1 ίντσες και επεξεργαστή Α15.

Έρχεται με RAM 4GB, διπλή πίσω κάμερα 12MP (παραδοσιακά), αλλά και μπροστινή κάμερα 12MP για υπέροχες selfie φωτογραφίες. Η οθόνη του είναι Super Retina XDR OLED με ανάλυση 1170 x 2532 pixels. Μπορείτε να βγάλετε βίντεο 4Κ@60fps και με τις δύο κάμερες ενώ έχετε αισθητήρα SL 3D και HDR.

Μία καινούρια καινοτομία του iPhone 14 είναι η λειτουργία Crash Detection, η οποία χρησιμοποιεί τους εξελιγμένους αισθητήρες του κινητού και ειδικό λογισμικό της Apple, για να «καταλάβει» αν έχετε εμπλακεί σε ατύχημα και ειδοποιεί αυτόματα τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες δίνει και πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία σου.

Θα καλύψει κάθε σας απαίτηση

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το iPhone 13 είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς. Συγκεκριμένα το Apple iPhone 13 Pro Max, θα καλύψει κυριολεκτικά κάθε σας τεχνολογική απαίτηση. Θέλετε την ταχύτερη, πιο κρυστάλλινη και με καλύτερη απόκριση οθόνη; Την έχει, με τη μορφή της Super Retina XDR 6,7 ινστών με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Θέλετε το κορυφαίο σύστημα κάμερας Pro; Το έχει και αυτό και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε απίθανες φωτογραφίες και βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, βίντεο ProRes και πεντακάθαρες εικόνες ακόμη και σε zoom 15x.

Θέλετε ανθεκτική μπαταρία; Έχει την καλύτερη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPhone –μπορεί να σας κρατήσει ακόμη και πάνω από δυο μέρες με χαλαρή χρήση. Βουτιά στο 5G; Φυσικά, και μάλιστα με την τεχνολογική υπεροχή της Apple. Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο; Ξεκινώντας από τα 128GΒ και φτάνοντας το 1TB, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι δεν θα σας καλύψει.

Και iPhone και mini

Ο οικονομικότερος τρόπος να αποκτήσετε το πιο σύγχρονο hardware της Apple και ταυτόχρονα να μπείτε στην εποχή του 5G δυναμικά, είναι το iPhone 12 Mini.

Το iPhone 12 Mini, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα 12άρια, έχει οθόνη Super Retina τεχνολογίας OLED, την καινούργια γυάλινη επένδυση (Ceramic Shield), επεξεργαστή Α1, εξαιρετικές κάμερες με επίσης εξαιρετικό λογισμικό φωτογραφίας και 5G.

Η σχεδίαση του iPhone 12 Mini συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες γενικές και έχει πιστοποίηση iP68, που σημαίνει ότι μπορείτε να το βυθίσετε στα 6m για 30′.

Με πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας 5nm, το τσιπ A14 Bionic ενσωματώνει 11,8 δισ. τρανζίστορ, έξι πυρήνες υψηλής απόδοσης για απόδοση ταχύτερη από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, (έως 40% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά), 4 πυρήνες για εξαιρετικά γρήγορα γραφικά (έως 30% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) και Neural Engine με 16 πυρήνες επόμενης γενιάς, η οποία μπορεί να επεξεργαστεί 11 τρισ. λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα αύξηση 2 φορές στην απόδοση της μηχανικής μάθησης.

Φυσικά όλα τα iPhone θα τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Διαλέξτε όποιο εσείς θέλετε και επιλέξετε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. H πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε το νέο σας smartphone να φθάσει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την ολοκαίνουργια εφαρμογή του SHOPFLIX.GR.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024