Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα 5 καλύτερα mp3 players για να σας συνοδεύσουν στα φετινά σας ταξίδια

Τα 5 καλύτερα mp3 players για να σας συνοδεύσουν στα φετινά σας ταξίδια

Βρήκαμε τα καλύτερα mp3 players της αγοράς και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Καλοκαίρι σημαίνει ταξίδια και ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο, βουτιές στα καταγάλανα νερά ή χαλαρές βόλτες παρέα με τους αγαπημένους μας. Απαραίτητη όμως για την καλοκαιρινή μας χαλάρωση είναι η μουσική, οι αγαπημένες μας playlist που μας συνοδεύουν όπου κι αν βρισκόμαστε μέσα από το μικρά αλλά πανίσχυρα mp3 players.

Για πολλούς είναι ένα oldschool αξεσουάρ που μπορεί να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στις εμφανίσεις τους αλλά μην ξεχνάτε ότι το mp3 είναι και εξαιρετικά λειτουργικό, αφού μπορείτε να αποθηκεύσετε σε αυτό τα αγαπημένα σας ηχητικά αρχεία, τραγούδια, playlists ακόμα και podcasts για να τα ακούσετε όπου κι όποτε θέλετε χωρίς να χρειάζεστε σήμα ή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον η μπαταρία των mp3 players είναι εξαιρετικά ανθεκτική και όσο το χρησιμοποιείτε θα εξοικονομείτε ενέργεια από το κινητό σας αλλά και χώρο αποθήκευσης, αφού θα έχετε τα πάντα αποθηκευμένο στο mp3.

Θα βρείτε τα καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε mp3 players ενώ θα παραλάβετε το δικό σας εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε καλύτερα mp3 players που θα σας συνοδεύουν σε όλες σας τις διακοπές:

MP3 Player Ruizu M8

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική και βίντεο στο MP3 M8 της Ruizu. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1.54″, ενσωματωμένο ηχείο και ειδική θήκη στην οποία μπορεί να προσαρμοστεί λουράκι για να το φορέσετε στον καρπό σας.

Υποστηρίζει ελληνικό μενού και μπορεί να συνδεθεί με ακουστικά ή ηχεία, ενσύρματα, μέσω της θύρας USB Type-C ή ασύρματα, μέσω Bluetooth.

Διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 16GB, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται καλώδιο USB Type-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και ακουστικά USB Type-C.

MP3 Player Ruizu D51

Το MP3 D51 της Ruizu διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1.8′, πλήκτρα αφής και ενσωματωμένο ηχείο. Υποστηρίζει ελληνικό μενού και μπορεί να συνδεθεί με ακουστικά ή ηχεία, ενσύρματα, μέσω της θύρας 3.5mm ή ασύρματα, μέσω Bluetooth.

Είναι εξοπλισμένο με μνήμη 8GB, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αρχεία βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών ενώ σας δίνει την δυνατότητα επέκτασης της μνήμης χάρη στην υποδοχή micro SD που διαθέτει.

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται καλώδιο micro USB για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και ακουστικά 3.5mm. Διαθέτει επιπλέον φωτιζόμενα πλήκτρα αφής ενώ υποστηρίζει και ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth.

Εκτός από την αναπαραγωγή μουσική και βίντεο, υποστηρίζει και αρχεία E-book σε μορφή TXT.

MP4 Player Sony NW-E394

Ακούστε μουσική, δείτε φωτογραφίες και απολαύστε ραδιόφωνο ενώ κινείστε με την συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής της Sony.

Διαθέτει σύνδεση USB, μνήμη 8 GB, πλαϊνά χειριστήρια έντασης ήχου και αναμονής, και διάρκεια ζωής μπαταρίας 50 ωρών.

Μερικές από τις λειτουργιές που απολαμβάνετε περιλαμβάνουν Λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής Κανονικό / Επανάληψη / Τυχαία σειρά / Τυχαία σειρά&επαναλαμβανόμενη / Επανάληψη 1 τραγουδιού με ανάλυση οθόνης 128×160.

Με το MP4 Player της Sony ακούτε μουσική, βλέπετε φωτογραφίες και απολαμβάνετε μουσική από το ραδιόφωνο όσο κινείστε.

Mini MP3 Player MP3005

Με το Mini Portable Mp3 Player SR-MP3005 με υποδοχή μνήμης microSD σε πράσινο μεταλλικό χρώμα, απολαμβάνετε την μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε. Με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου για αρκετές ώρες αναπαραγωγής και ειδικό κλιπ  για να το έχετε πάντα μαζί σας.

Έρχεται εξοπλισμένο με ακουστικά σιλικόνης για καλύτερη ακουστική, κράτημα στο αυτί και απομόνωση από εξωτερικούς ήχους.

Κατασκευασμένο με αλουμινένιο περίβλημα για μεγαλύτερη αντοχή και μοναδικό design.

Περιλαμβάνει USB καλώδιο φόρτισης , στερεοφωνικά ακουστικά ενώ διατίθεται και σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως ασημί, μαύρο, μωβ μεταλλικό, γαλάζιο μεταλλικό, πράσινο μεταλλικό, ροζ μεταλλικό.

MP3 & MP4 Player Mini USB Metal Clip

Το MP3 player Mini USB Metal Clip έχει χωρητικότητα μνήμης 32GB ενώ διαθέτει και είσοδο για κάρτα μνήμης, χαρακτηριστικό που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μαζί μας ακόμα περισσότερη μουσική.

Τα κουμπιά της συσκευής σας επιτρέπουν να περιηγείστε στους φακέλους που έχετε αποθηκεύσει.

Μέσω της οθόνης που διαθέτει μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως ο τίτλος του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη και τη διάρκεια του τραγουδιού, να περάσετε στο επόμενο τραγούδι της λίστας σας, να γυρίσετε πίσω στο προηγούμενο ή και να το επαναλάβετε.

Σε ροζ μεταλλική απόχρωση για νεανικό σχεδιασμό.

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024