Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 καλύτερες κρέμες προσώπου για να μείνετε ενυδατωμένη και στις διακοπές

Οι 5 καλύτερες κρέμες προσώπου για να μείνετε ενυδατωμένη και στις διακοπές

Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες κρέμες προσώπου που θα κρατήσουν την επιδερμίδα σας λαμπερή και ενυδατωμένη αλλά όχι λιπαρή όλο το καλοκαίρι.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και ο καυτός ήλιος μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε την skincare ρουτίνα μας, κάνοντας μερικές τροποποιήσεις για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας υγιή και λαμπερή, επιλέγοντας τις πιο ταιριαστές για τις ανάγκες της κρέμες προσώπου.

Θα βρείτε τις καλύτερες, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε κρέμες προσώπου ενώ θα τις παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα τις παραλάβετε όλες σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA για να μπορείτε να διαλέγετε μέσα από την συλλογή με τα δικά σας αγαπημένα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.

Τι πρέπει να αναζητάτε στις κρέμες προσώπου;

Κατά την αναζήτησή σας θα πρέπει να ελέγξετε την λίστα με τα συστατικά της. Θα πρέπει να σας παρέχει αντηλιακή προστασία αλλά να περιέχει και κεραμίδια, κηρώδη μόρια λιπιδίων που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος αλλά και υαλουρονικό οξύ, το οποίο είναι επίσης γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

Οι κρέμες προσώπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση πριν αλλά και ως εντατική περιποίηση μετά το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τις πέντε καλύτερες κρέμες προσώπου για νεανική και λαμπερή όψη όλο το καλοκαίρι:

Κρέμα Προσώπου Frezyderm Diamond Velvet

Κρέμα ενισχυμένης αντιγηραντικής δράσης για άμεση σύσφιγξη και ταχεία μείωση ρυτίδων στο ώριμο ή/και ταλαιπωρημένο δέρμα. Συνενώνοντας μοναδικές καινοτομίες επανόρθωσης, αποτελεί την ιδανική λύση, εάν οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι στις επιλογές σας ή μετά από αυτές, για μία ενισχυμένη καθημερινή φροντίδα.

Διαθέτει  ειδική τεχνολογία Velvet-in-Water, προσφέρει ασύγκριτα βελούδινη υφή χωρίς την κηρώδη αίσθηση ασφυξίας ενώ η πρωτοποριακή δομή κρυστάλλων φυσικού διαμαντιού και το Boron Nitride επιταχύνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική λάμψη.

Κρέμα Προσώπου Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Πρόκειται για μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου ημέρας που ενεργοποιεί την διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου.

Η υφή της σαν βελούδινη πούδρα, προσφέρει άμεση αίσθηση ανόρθωσης και άνεσης, ενεργοποίηση της ανάπλασης της επιδερμίδας, σφριγηλότητα, ορατή νεανική επιδερμίδα, γέμισμα των ρυτίδων, σμίλευση του περιγράμματος και λείανση της επιδερμίδας.

Κρέμα Ημέρας Lierac Arkeskin

Βελτιώνει τα σημάδια της ορμονική γήρανσης της επιδερμίδας, όπως η ξηρότητα και η απώλεια πυκνότητας και σφριγηλότητας. Εμπνευσμένη από τη Χρονοβιολογία, αποτελεί το συνδυασμό ενός θρεπτικού Βιο-Πεπτιδίου Ημέρας το οποίο ενεργοποιεί την προστασία της επιδερμίδας.

Περιέχει  εκχύλισμα κακάο το οποίο επαναφέρει την ελαστικότητα, και υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και λείανση. Με σύνθεση από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, η δροσιστική της υφή απορροφάται πλήρως και γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας της θρέψη, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Κρέμα Προσώπου CeraVe

Ενυδατώνει όλη την ημέρα και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού της επιδερμίδας. Εναι ιδανική για το κανονικό προς ξηρό δέρμα, καθώς διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που δεν προκαλεί ατέλειες.

Περιλαμβάνει τρία απαραίτητα ceramides που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό, υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση και νιασιναμίδη που καταπραΰνει το δέρμα. Αυτή η πλούσια αλλά ελαφριά κρέμα χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που ενυδατώνει σταθερά την επιδερμίδα και βοηθά το δέρμα να συγκρατήσει την υγρασία του.

Κρέμα Προσώπου Korres Χρυσός Κρόκος

Ο πολύτιμος, ανώτερης ποιότητας και παγκοσμίου φήμης Κρόκος Κοζάνης έχει αποδεδειγμένα ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Δράση που αποδίδεται ειδικότερα στα στίγματα του άνθους, τα οποία είναι πλούσια σε κροκίνες -σπάνια αντιοξειδωτικά-, συμβάλλοντας συνολικά στην καλή κατάσταση του δέρματος.

Χρησιμοποιώντας το φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης της πρώτης ημέρας, “κλειδώνουμε” τη μέγιστη αντιοξειδωτική δύναμή του. Ο σπάνιος Κρόκος Κοζάνης συνδυάζεται με Β-γλυκάνες, ένα από τα πλέον δημοφιλή φυσικά συστατικά, για στοχευμένη αντιγηραντική και επανορθωτική δράση που απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024