Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπές με τα παιδιά: Τα μόνα παιχνίδια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα

Διακοπές με τα παιδιά: Τα μόνα παιχνίδια που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα

Η περίοδος των διακοπών είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά σας να έρθουν σε επαφή με νέα ερεθίσματα.

Μήπως κάθε φορά που ετοιμάζεστε για διακοπές με τα παιδιά σας σκέφτεστε ότι θα χρειαστείτε μια ολόκληρη μεταφορική για τα παιχνίδια τους; Σκέφτεστε ποιο από τα παιχνίδια τους θα πάρουν και μαζί και καταλήγετε να τους λέτε σε όλα ναι για μην τους λείψει κάτι και γκρινιάζουν.

Φυσικά και οι διακοπές είναι μέρες διασκέδασης και παιχνιδιού για τα παιδιά ωστόσο δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας όλα τους τα παιχνίδια.

Η περίοδος των διακοπών είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά σας να έρθουν σε επαφή με νέα ερεθίσματα.

Ακόμα και αν δεν έχουν τις αγαπημένες τους κούκλες ή τα πολύχρωμα τουβλάκια Lego υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν για να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.

Για το σκοπό αυτό πριν ξεκινήσετε να ετοιμάζεται τα πράγματα των καλοκαιριών διακοπών σας συζητήστε μαζί τους ποια παιχνίδια θα μπορούσατε να αφήσετε στο σπίτι και επιλέξτε να πάρετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα για αυτά.

Αλλωστε οι οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους γονείς να έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους και ο τόπος των διακοπών προσφέρει πολλά ερεθίσματα. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει ένα παιδί, είναι αυτός που καλλιεργεί την φαντασία του, το κίνητρό του και τις ικανότητές του.

Πάρτε μαζί το ποδήλατο του. Είναι βέβαιο πως θα ξεκολλήσει από την οθόνη ενός κινητού και παράλληλα είναι ένας τέλειος τρόπος άσκησης. Απολαύστε μαζί του απογευματινές βόλτες και εξερευνήστε το μέρος των διακοπών σας.

Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας επιτραπέζια παιχνίδια. Θα μπορείτε να διασκεδάζετε όλοι μαζί το βράδυ ή τις ατέλειωτες ώρες που θα είστε στην παραλία.

Προτιμήστε να πάρετε μαζί του κάποια – όχι όλα φυσικά – από τα αγαπημένα του τουβλάκια lego ή τις φιγούρες playmobil για τις ώρες εκείνες που θέλουν να παίξουν μόνα τους.

Αν έχετε αγόρι σίγουρα θα είναι λάτρης του εκτοξευτή Nerf που χρησιμοποιείται στο Fortnite, με εμφάνιση και χρώματα από το δημοφιλές video game. Δεν θα πιάσει πολύ χώρο στις αποσκευές σας και φυσικά δεν θα του λείψει.

Αν πάλι έχετε κορίτσια σίγουρα θα χαίρονται να παίζουν με τις αγαπημένες τους Barbie. Διαλέξτε μαζί τους ποια θα πάρουν από τη συλλογή τους και εξηγήστε τους ότι δεν μπορούν να πάρουν όλες τους τις κούκλες μαζί.

Ενθαρρύνετε τα παιδιά κατά την διάρκεια των διακοπών να μαζέψουν κοχύλια, πέτρες ή βότσαλα και ζητήστε τους να φτιάξουν ένα κολλάζ, να τα ζωγραφίσουν ή να διακοσμήσουν το σπίτι με αυτά.

Δώστε τους μια φωτογραφική μηχανή για να αποθανατίσουν τα τοπία και να φτιάξουν το δικό τους άλμπουμ διακοπών.

Πριν ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές μπείτε στο SHOPFLIX.gr για να διαλέξτε τα παιχνίδια που θα πάρουν μαζί τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας ότι και να επιλέξτε θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και για ακόμη πιο γρήγορες και εύκολες αγορές επιλέξτε την εφαρμογή SHOPFLIX.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024