Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Στη φυλακή 46χρονος για την υπόθεση της 12χρονης - Ελεύθερος με όρους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

Σεπόλια: Στη φυλακή 46χρονος για την υπόθεση της 12χρονης – Ελεύθερος με όρους ο παιδόφιλος της Ομόνοιας

Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους οι 4 νέοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια

Στη φυλακή οδηγείται ένας ακόμα κατηγορούμενος ο οποίος εμπλέκεται στη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Μετά από πολύωρη διαδικασία, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον έναν από τους τέσσερις νέους κατηγορούμενους ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι δικαστικές αρχές έκριναν προφυλακιστέο τον 46χρονο από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας στους άλλους τρεις κατηγορουμένους. Στον 43χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, στον  63χρονο που πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια, επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα  και απαγόρευση επικοινωνίας με το παιδί και στον 82χρονο από τη γειτονιά της 12χρονης, επίσης η απαγόρευση επικοινωνίας με την ανήλικη.

Τι είπαν στις απολογίες του οι κατηγορούμενοι

Όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ειδικότερα, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως κατηγορείται, καθώς, όπως υποστήριξε, το όχημα που αναφέρει η 12χρονη στην 7η κατά σειρά κατάθεση της, αγοράστηκε από τον ίδιο, μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση. Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ότι δε γνωρίζει ούτε την ανήλικη, ούτε τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο 43χρονος Πακιστανός αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Όπως φέρεται να ανέφερε, απολογούμενος, επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί. Το πρατήριο υγρών καυσίμων δε διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, ενώ ο ίδιος διαμένει μόνος ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο.

Από την πλευρά του, ο 46χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, πατέρας δυο παιδιών δηλώνει ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη και ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Τέλος, ο υπερήλικας κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος, αν και διαμένει στη γειτονιά της ανήλικης, αρνείται ότι γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Τους ισχυρισμούς του επιβεβαίωσε η σύζυγός του, καταθέτοντας ως μάρτυρας στον ανακριτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλοι δύο κατηγορούμενοι απολογούνται αύριο στον ανακριτή για την ίδια υπόθεση.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024