Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Χάρης Ρώμας καταγγέλλει επιθέσεις: Μου γράφουν «γύρνα στο Κολοκοτρωνίτσι καρι@λη»

Ο Χάρης Ρώμας καταγγέλλει επιθέσεις: Μου γράφουν «γύρνα στο Κολοκοτρωνίτσι καρι@λη»

«Ψόφα εσύ και η οικογένειά σου»

Για προπηλακισμό που δέχτηκε την ημέρα των εκλογών, όταν ο ίδιος και η ομάδα του προσπάθησαν να επισκεφτούν εκλογικά κέντρα στο Χαλάνδρι είχε μιλήσει ο Χάρης Ρώμας στη μεγάλη εκλογική βραδιά του MEGA.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης, ο ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» και ανέφερε πως δέχεται υβριστικά και απειλητικά μηνύματα.

«Ψόφα εσύ και η οικογένειά σου»

«Λοιδορούμαι από ανθρώπους που μου γράφουν ‘γύρνα στο Κολοκοτρωνίτσι καρι@λη’, ‘έχουμε δήμαρχο και είναι πολύ καλός, ψόφα εσύ και η οικογένειά σου’. Η υποψηφιότητά μου έχει βάλει σε πολύ μεγάλο φόβο μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αισθάνεται ότι κινδυνεύει η εξουσία τους και λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, ώστε να καταφέρει να συνεχίσει την περιήγησή του στα εκλογικά κέντρα του Χαλανδρίου.

Δείτε όσα είπε ο Χάρης Ρώμας

Τι είχε πει στο MEGA ο Χάρης Ρώμας

«Προπηλακίστηκα και αυτό γιατί έχει ξεκινήσει προεκλογικό κλίμα για τις αυτοδιοίκητές εκλογές. Εκεί, κάποιοι θα δοκιμάσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Έγινε μια παρεξήγηση από κάποιους που θεώρησαν ότι δεν μπορώ να μπαίνω στα εκλογικά τμήματα επειδή έχω παραιτηθεί από Αντιπεριφερειάρχης. Τα πράγματα είχαν βίαια τροπή, χτύπησαν έναν από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα μου» είπε πει.

«Με αποκάλεσαν ‘Μαυρογιαλούρο’» πρόσθεσε επίσης ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος τελικά μπήκε στα εκλογικά τμήματα με αστυνομική συνοδεία.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024