Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία ελπίδα της Μέγκαν Μαρκλ - Θα τη συμπαθούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα εάν ζούσε;

Η τελευταία ελπίδα της Μέγκαν Μαρκλ – Θα τη συμπαθούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα εάν ζούσε;

Βιογράφος της βασιλικής οικογένειας αποκαλύπτει πώς πιστεύει ότι θα ήταν η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αρκετές φορές συγκριθεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όχι μόνο από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, όσον αφορά στην ενσυναίσθησή της, αλλά και από βρετανικά Μέσα, όσον αφορά στις σχέσεις –απέχθειας- με το Παλάτι.

Πώς θα ήταν όμως οι σχέσεις των δύο γυναικών αν η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζούσε σήμερα; Στο ερώτημα αυτό επιχειρεί να απαντήσει η βασιλική βιογράφος, Angela Levin.

Δημοσίευμα της Daily Express την περασμένη εβδομάδα ανέφερε, επικαλούμενο τον βασιλικό συγγραφέα, Tom Bower, ότι το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν, σκεφτόταν να αλλάξει το επίθετό του από Windsor σε Spencer (το επίθετο της πριγκίπισσας Νταϊάνα).

Ωστόσο, η Levin λέει ότι αυτά είναι ανοησίες και μάλιστα το… πάει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι «η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα ήταν πολύ καλή με την Μέγκαν Μαρκλ αν ζούσε».

Η Νταϊάνα πέθανε τον Αύγουστο του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε τον τάφο της, λέει η Levin, επικαλούμενη τα όσα γράφει ο πρίγκιπας Χάρι στα απομνημονεύματά του.

«Η Μέγκαν δεν έχει δει ποτέ τη Νταϊάνα. Προσευχήθηκε μία φορά στον τάφο της και αυτό ήταν άλλο» λέει η Levin, σύμφωνα με τη New York Post.

«Η Νταϊάνα δεν θα συμπαθούσε τη Μέγκαν»

Η βιογράφος υποστηρίζει ότι –όπως οι περισσότεροι εντός της βασιλικής οικογένειας- και η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα συμπαθούσε τη Μέγκαν Μαρκλ επειδή εκείνη ήταν υποστηρίκτρια της μοναρχίας.

«Υποστήριζε τη μοναρχία πήγαινε για τσάι με τη βασίλισσα και ήταν λάτρης των καλών τρόπων» λέει η Levin.

Τι είχε πει ο πρίγκιπας Χάρι για τη μητέρα του και τη Μέγκαν Μαρκλ

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ του πριγκιπικού ζεύγους στο Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι συνέκρινε τη ζεστασιά και την ενσυναίσθηση της Μέγκαν Μαρκλ με εκείνη της μητέρας του. «Έχει το ίδιο αίσθημα συμπόνια, την ίδια ενσυναίσθηση και την ίδια αυτοπεποίθηση. Αυτή τη ζεστασιά» είχε πει ο Χάρι.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024