Έπιασαν ληστή την ώρα που… άδειαζε σπίτι στο Αλιβέρι
Ο δράστης κατά το παρελθόν είχε εισβάλει πολλές φορές σε σπίτια και μαγαζιά «σηκώνοντας» από μέσα ότι έβρισκε
Στη σύλληψη ενός ληστή ο οποίος είχε «ρημάξει» πολλά σπίτια και καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές του Αστυνομικού τμήματος Αλιβερίου.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ένας 57χρονος από την Θεσσαλονίκη συνελήφθη χθες το πρωί την ώρα που έβγαιναν από σπίτι στο Αλιβέρι Εύβοιας, έχοντας αποσπάσει χρήματα και αντικείμενα από οικία στο κέντρο της πόλης.
Ο δράστης κατά το παρελθόν είχε εισβάλει πολλές φορές σε σπίτια και μαγαζιά «σηκώνοντας» από μέσα ότι έβρισκε, όμως χθες στάθηκε άτυχος αφού οι έμπειροι αστυνομικοί του ΑΤ Αλιβερίου τον έπιασαν την ώρα της δράσης.
Μαζί του είχε και μια γυναίκα συνεργό η οποία κατάφερε να διαφύγει. Ο 57χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Χαλκίδας.
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων




