Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φέντερερ: «Όσο παίζει ακόμα ο Ναδάλ κανείς δεν μπορεί να πει ποιος είναι ο GOAT»

Φέντερερ: «Όσο παίζει ακόμα ο Ναδάλ κανείς δεν μπορεί να πει ποιος είναι ο GOAT»

Τη δική του άποψη σε σχέση με τον GOAT εξέφρασε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στο πως περνά μακριά από τα κορτ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται στο τουρνουά του Χάλε, όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο τένις, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μιλήσει για το πως περνά τον καιρό του τώρα που αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά και για το αν έχει ακόμα ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο σπουδαίος Ελβετός ρωτήθηκε για το αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο GOAT, με τον Φέντερερ να αποφεύγει… μαεστρικά την ερώτηση και να τονίζει πως όσο παίζει ο Ράφα Ναδάλ κανείς δεν μπορεί να ξέρει την απάντηση.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ:

Για το πως περνά μετά την απόσυρσή του: «Πέρασα χρόνο με την οικογένεια μου διαφορετικά. Είμαι πιο χαλαρός γιατί ξέρω ότι έχω περισσότερες ημέρες ή περισσότερες ώρες διαθέσιμες. Όμως πάντα ήμουν με την οικογένεια ακόμα κι αν ήταν απίστευτα δύσκολο εγχείρημα».

Για το αν ενδιαφέρεται ακόμα για το τένις: «Αυτό που με εκπλήσσει είναι πόσο ενδιαφέρομαι για τα αποτελέσματα. Δεν βλέπω πολλά ματ, αλλά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για τα highlights. Τσεκάρω τα σκορ τρεις ή τέσσερις φορές τη μέρα. Είμαι χαρούμενος που το τένις με ενδιαφέρει ακόμα τόσο πολύ».

Για το αν παίζει ακόμα: «Μόνο με τα παιδιά. Ποτέ δεν έκανα κράτηση σε κάποιο κορτ με φίλους και να πω: »Έλα πάμε να προπονηθούμε τώρα». Όμως είμαι συχνά στο κορτ με τα παιδιά. Λατρεύω να παίζω με αυτά».

Για το αν ο Τζόκοβιτς είναι ο GOAT: «Τι είναι καλύτερα; Να κερδίζεις στα 17 Γουίμπλεντον όπως ο Μπέκερ ή στο Παρίσι στα 36 όπως ο Νόβακ; Δεν ξέρω. Αυτά που έχει πετύχει είναι απολύτως γιγαντιαία. Θα ήταν αρκετά. Όμως νομίζω ότι όσο ο Ράφα συνεχίζει και παίζει επίσης, δεν μπορείς να απαντήσεις ακόμη».

Για το αν θα αναλάβει ρόλο σχολιαστή στην τηλεόραση: «Πρώτα σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να σχολιάζω ματς της γενιάς των παικτών με τους οποίους βρέθηκα αντιμέτωπος. Τους ξέρω καλύτερα, όμως το να γίνω σχολιαστής τη χρονιά μετά την απόσυρση μου δεν έμοιαζε σωστό. Ίσως σχολιάσω κάποια μέρα, ίσως και ποτέ».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024