Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόωρος αποκλεισμός και στο Χάλε για τον Τσιτσιπά (0-2)

Πρόωρος αποκλεισμός και στο Χάλε για τον Τσιτσιπά (0-2)

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του Χάλε με 2-0 σετ από τον Νίκολας Τζάρι και αποκλείστηκε – Δεύτερος σερί πρόωρος αποκλεισμός, μετά την ήττα από τον Ρισάρ Γκασκέ πριν από λίγες ημέρες στον πρώτο γύρο της Στουτγκάρδης.

Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο Χιλιανό, Νίκολα Τζάρι, με 2-0 σετ (7-6 [8], 7-5) στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του γερμανικού τουρνουά.

Δεύτερος συνεχόμενος πρόωρος αποκλεισμός για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο του αντίστοιχου τουρνουά της Στουτγκάρδης από τον πολύπειρο Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ, με 2-1 σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στον εξαιρετικό, για μια ακόμα φορά στη φετινή σεζόν, Νίκολας Τζάρι και μοιραία αποκλείστηκε από τον Χιλιανό. Μια ακόμα κακή εμφάνιση από τον Ελληνα τενίστα, που δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι άκρως ανησυχητικό ενόψει του Wimbledon, το οποίο ξεκινάει στις 3 Ιουλίου.

Το πρώτο σετ στο αποψινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τους δύο τενίστες να κρατούν τα σερβίς τους και να οδηγούνται με… μαθηματική ακρίβεια στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Ελληνας τενίστας προηγήθηκε με 6-5 και είχε σετ πόιντ στο σερβίς του Χιλιανού.

Ο συμπατριώτης μας, όμως, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Ο Νίκολας Τζάρι ισοφάρισε σε 6-6 και λίγο αργότερα προηγήθηκε 8-7 με μίνι μπρέικ. Σέρβιρε καλά και με 9-7 έκανε το 1-0. Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τον Χιλιανό, όμως, λίγο πριν το φινάλε του σετ να κάνει μπρέικ στο 11ο γκέιμ και να προηγείται με 6-5.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Χιλιανό τενίστα, με τον Τζάρι να κάνει το 7-5 με love game και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Χάλε.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024