Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μασκ vs Ζάκερμπεργκ: Όντως θα «παίξουν ξύλο σε κλουβί»;

Μασκ vs Ζάκερμπεργκ: Όντως θα «παίξουν ξύλο σε κλουβί»;

Τρολάρουν ή πραγματικά το εννoούν; Οι «καυτοί» διάλογοι των δύο δισεκατομμυριούχων που ανταγωνίζονται στο πεδίο της νέας τεχνολογίας

Έναν… «αγώνα σε κλουβί» ετοιμάζονται να δώσουν ο ιδιοκτήτης του Twitter και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ με τον συνιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, εάν βέβαια τους πιστέψει κανείς.

Μάλιστα ο Μασκ έσπευσε να προτείνει και τόπο διεξαγωγής το Vegas Oktagon, που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους χώρων αγώνων της διοργάνωσης πολεμικών τεχνών Ultimate Fighting Championship.

Ο Μασκ με το tweet του απάντησε σε σχετική ανάρτηση του Ζάκερμπεργκ στο Instagram, ο οποίος σηκώνοντας το… γάντι, του είχε προηγουμένως γράψει «στείλε μου τοποθεσία», λόγο αφότου το αφεντικό της Tesla επιβεβαίωσε ότι ήταν έτοιμος για έναν «αγώνα σε κλουβί».

Οι «αγώνες σε κλουβί» έχουν γίνει δημοφιλείς από μικτές πολεμικές τέχνες. Το «Οκτάγωνο» αναφέρεται στο οκταγωνικό σχήμα που έχει το κλουβί το οποίο περικλείει το ρινγκ στο οποίο πολεμούν οι μαχητές

Η σειρά ανταλλαγών μηνυμάτων και «προσκλήσεων» ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν ο Mario Nawfal, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της International Blockchain Consulting, έγραψε στο Twitter «Το Meta πρόκειται να κυκλοφορήσει το «Twitter Rival» που ονομάζεται THREADS». Η μητρική του Facebook, Meta, φέρεται να εργάζεται σε μια αυτόνομη εφαρμογή κοινωνικού δικτύου που βασίζεται σε κείμενο και η οποία θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Twitter.

Ο Μασκ απάντησε στον Nawfal λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι η Γη ανυπομονεί να είναι αποκλειστικά κάτω από τον αντίχειρα του Zuck χωρίς άλλες επιλογές. Τουλάχιστον θα είναι «λογικό». Ανησύχησα για μια στιγμή.»

Ένας άλλος χρήστης προειδοποίησε τον Μασκ λέγοντας: «Καλύτερα να είσαι προσεκτικός @elonmusk άκουσα ότι κάνει ju jitsu τώρα».

Ο Ζάκερμπεργκ φέρεται να έχει λευκή ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου. Εχει ως εκπαιδευτή του τον Dave Camarillo της ακαδημίας Guerilla Jiu Jitsu, ο οποίος έχει μια μαύρη ζώνη τζούντο και jiu-jitsu και έχει εκπαιδεύσει αρκετούς πρωταθλητές του UFC.

Αυτό πυροδότησε ένα σχόλιο από τον Μασκ που πρότεινε ότι είναι έτοιμος να… παίξει ξύλο με τον Ζάκερμπεργκ. Ο Μασκ ειρωνεύτηκε: «Είμαι έτοιμος για αγώνα σε κλουβί αν είναι lol».

Το τεχνολογικό έντυπο Verge επιβεβαίωσε ότι ο Ζάκερμπεργκ «παίρνει στα σοβαρά να παλέψει με τον Έλον Μασκ και τώρα περιμένει τις λεπτομέρειες» εάν ο Μασκ αποφασίσει να συνεχίσει. «Το story μιλάει από μόνη τoy», είπε ένας εκπρόσωπος του Meta στο μέσο ενημέρωσης, αναφερόμενος βέβαια στο story του Ζάκερμπεργκ στο Instagram.
Δεν είναι σαφές εάν ο αγώνας μεταξύ των δύο ηγετών της τεχνολογίας θα συμβεί πραγματικά ή αν τα tweets του Μασκ ήταν σοβαρά.

Αργά την Τετάρτη, ο Μασκ ανάρτησε ένα άλλο tweet γράφοντας: «Έχω αυτή την υπέροχη κίνηση που αποκαλώ «The Walrus», όπου απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα».

Πρόσθεσε δε πως «σχεδόν ποτέ δεν γυμνάζομαι, εκτός από το να μαζεύω τα παιδιά μου και να τα πετάω στον αέρα».

Πηγή: OT.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024