Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κως: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης - Τον σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος

Κως: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης – Τον σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος

Οι όποιες εξελίξεις θα προκύψουν από τα αποτελέσματα DNA που αναμένονται μέχρι την Παρασκευή

Σε αδιέξοδο φαίνεται να έχουν οδηγηθεί οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω και πλέον οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν από τις εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σήμερα απολογήθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης με την ανακρίτρια να μην έχει στα χέρια της κανένα νέο στοιχείο προκειμένου να τον συνδέσει με τη δολοφονία της 27χρονης και να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Χωρίς νέα στοιχεία η ανακρίτρια

Αν και ανέμενε αποτελέσματα από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη σορό της 27χρονης προκειμένου να διαπιστωθεί αν εντοπίζεται DNA του δράστη της δολοφονίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Για το λόγο αυτό η κατηγορία εις βάρος του 32χρονου δεν άλλαξε και παραμένει μόνο αυτή της «αρπαγής».

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Στην απολογία του ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και όποια εμπλοκή στην εξαφάνιση της 27χρονης που τελικά βρέθηκε δολοφονημένη.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 32χρονος

Μάλιστα όπως έχουμε αναφέρει, άλλαξε και την αρχική του κατάθεση λέγοντας ότι τελικά δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι συνάντησε την κοπέλα έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 9 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας και πήγαν μαζί σπίτι του.

Εκεί έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Η τακτική

Είναι προφανές ότι ο 32χρονος επιχειρεί να εμπλέξει τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια στη εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος δεν αποκλείεται να έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και να προσαρμόζει την υπερασπιστική του γραμμή με το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί δικό του DNA στη σορό της 27χρονης, ίσως ακόμα και ότι από την νεκροψία δεν ήταν εφικτό να διαπιστωθεί αν η κοπέλα είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί και για αυτό άλλαξε την αρχική του κατάθεση.

Ο συγκάτοικος

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλώντας σήμερα στο MEGA ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου ουσιαστικά επιβεβαιώνει μέχρι ένα σημείο τον 32χρονο.

Συγκεκριμένα είπε ότι είδε και τους δύο στο σπίτι να κάθονται μαζί και να πίνουν μπύρες και μετά από δική του απαίτηση αποχώρησαν. Στη συνέχεια όπως είπε είδε πάλι τον 32χρονο το πρωί να κοιμάται όταν ο ίδιος ξύπνησε να πάει για δουλειά.

Συμπληρωματική κατάθεση

Ο Πακιστανός μετά την απολογία του 32χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση από τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που βρίσκονται στο νησί. Μάλιστα έφτασαν σπίτι του την ώρα που μιλούσε στο MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα είχε ισχυριστεί νωρίτερα ο 32χρονος στην ανακρίτρια για εκείνο το βράδυ. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού ούτε για αυτόν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο εις βάρος του αν και αρχικά είχε πέσει σε αντιφάσεις.

Δυσφορία για το αδιέξοδο

Όπως έχουμε αναφέρει, η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συνάντηση της 27χρονης με τον 32χρονο έγινε με αφορμή την προμήθεια ναρκωτικών. Συγκεκριμένα είτε μέσω τρίτου προσώπου είτε με άμεση επαφή, η Αναστάζια συνάντησε τον Μπαγκλαντεσιανό για να την προμηθεύσει κάνναβη.

Από εκεί και πέρα αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην ενοχή του 32χρονου, για την ώρα δεν υπάρχουν εκείνα τα ικανά στοιχεία που θα τον συνδέσουν άμεσα με τη δολοφονία, όπως αυτόπτες μάρτυρες ή βιντεοληπτικό υλικό. Για αυτό όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα εργαστηριακά αποτελέσματα και το DNA

Μάλιστα για το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι έρευνες, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια σχετική δυσφορία για την αρχική διαχείριση της υπόθεσης από τις αστυνομικές Αρχές στην Κω.

Ίσως να μην εκτιμήθηκε σωστά η σοβαρότητα της υπόθεσης και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, κυρίως όσον αφορά τον εντοπισμό του πτώματος της 27χρονης το οποίο τελικά εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη με συνέπεια να χαθούν πολύτιμα στοιχεία.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024