Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Denise Richards: Έτσι βγάζει πάνω από 2 εκ. δολάρια στο OnlyFans

Denise Richards: Έτσι βγάζει πάνω από 2 εκ. δολάρια στο OnlyFans

Η ηθοποιός άνοιξε το προφίλ της τον τελευταίο χρόνο και μετρά 100.000 φανατικούς θαυμαστές.

Η Denise Richards είναι μία από τις celebrities, που έχουν στραφεί προς το OnlyFans και βγάζουν μία περιουσία από την πλατφόρμα.

Η ηθοποιός, γνωστή από τους κινηματογραφικούς τίτλους «Wild Things» και «The World Is Not Enough» άνοιξε το προφίλ της τον τελευταίο χρόνο και μετρά 100.000 φανατικούς θαυμαστές ενώ βγάζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα.

Μάλιστα, για το περιεχόμενο που αναρτά φροντίζει να συμβουλεύεται τον σύζυγό της,
Aaron Phypers, καθώς ξέρει τι αρέσει στους άντρες.

«Δείχνω το στήθος και…»

Σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε η Richards στο SiriusXM, υπερασπίστηκε την απόφασή της να βιοποριστεί με όποιον τρόπο θέλει και τόνισε πως δεν δέχεται υποδείξεις για το πώς θα βγάλει χρήματα.

«Δείχνω το στήθος και τον κόλπο μου και μπορείτε ήδη να το βρείτε εκεί έξω αν το γκουγκλάρετε. Μερικές φορές, πρέπει να το πας λίγο παραπέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο για φορά», είπε χαρακτηριστικά για το περιεχόμενο που ανεβάζει.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Ο Aaron ευθύνεται για ένα μεγάλο μέρος του περιεχόμενου που ανεβάζω. Ξέρει τι αρέσει στους άνδρες. Του δείχνω πράγματα και τον ρωτάω τι πιστεύει».

Η Denise Richards, γεννημένη το 1971, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως την Bond girl στην ταινία του 1999, «Ο Κόσμος Δεν Είναι Αρκετός».

Έχει τρία παιδιά και έχει υιοθετήσει επίσης μια κόρη ενώ το διαζύγιό της από Charlie Sheen απασχόλησε ιδιαιτέρως τα Μέσα.

Όπως έχει πει η ίδια, ξεκίνησε το OnlyFans για να υποστηρίξει την κόρη της, Sami Sheen, η οποία βγάζει τα προς το ζην από τον λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στην πλατφόρμα.

Αν και η 18χρονη δεν κάνει τολμηρές εμφανίσεις, ούτε αναρτά γυμνό περιεχόμενο, ο πατέρας της, Charlie Sheen, είναι αντίθετος με την επιλογή της και υποστηρίζει πως ευθύνεται η Denise Richards.

«Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη», δηλώνει ο ηθοποιός, με την πρώην σύζυγό του να του απαντά: «Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονέας είναι να την καθοδηγήσω και να εμπιστευτώ την κρίση της. Εκείνη, όμως, κάνει τις δικές της επιλογές».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024