Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών δεν είχε λεφτά ούτε για το ενοίκιο - Τώρα βγάζει 1.500 ευρώ την ημέρα

Χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών δεν είχε λεφτά ούτε για το ενοίκιο – Τώρα βγάζει 1.500 ευρώ την ημέρα

Πώς το έκανε αυτό; Μα φυσικά μέσα από το OnlyFans...

Μια γυναίκα από την Αυστραλία αποκάλυψε ότι κερδίζει 1.700 δολάρια την ημέρα, αφού παραιτήθηκε από την εταιρική της δουλειά για να γίνει «επαγγελματίας φίλη».

Η Lucy Banks δήλωσε ότι είχε μόλις 40 δολάρια στο όνομά της, όταν εγκατέλειψε τον γάμο της και έγινε διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών.

Ως αποτέλεσμα, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την εταιρική της δουλειά λόγω των πολλών ωρών εργασίας και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο OnlyFans, το δημοφιλές site συνδρομής που προτιμούν οι δημιουργοί περιεχομένου για ενήλικες.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πληρώσω το νοίκι μου» δηλώνει στην New York Post. «Δούλευα στον τραπεζικό κλάδο των επιχειρήσεων κάνοντας πολύωρες εργασίες και απλά έπρεπε να βρω κάτι, το οποίο θα μου έδινε τη δυνατότητα να είμαι εκεί για τα παιδιά μου όταν με χρειάζονταν, οπότε ρώτησα μια φίλη που είχε OnlyFans αν άξιζε τον κόπο».

Αλλά ενώ άλλοι χρήστες της πλατφόρμας ενηλίκων πωλούν πορνογραφικό υλικό, η Banks αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Έτσι, αποφάσισε να γίνει «επαγγελματίας φίλη».

Τι είναι «επαγγελματίας φίλη»

«Έχω συνδρομητές που μου στέλνουν μηνύματα με “καλημέρα”, κάθε μέρα» εξήγησε. «Και μετά τους στέλνω πίσω μήνυμα και τους λέω τι έφαγα για πρωινό. Είναι σαν να μιλάς με την κοπέλα σου. Ξέρω τα γενέθλια των συνδρομητών μου. Ξέρω τα ονόματα των σκύλων τους».

Με αυτή την πρακτική, η Banks βγάζει έως και 1.700 δολάρια (πάνω από 1.500 ευρώ) την ημέρα μέσω της πλατφόρμας. Η ίδια, ωστόσο, εκφράζει μια ανησυχία της, λέγοντας πως «υπάρχει πολλή συζήτηση εκεί έξω για την τεχνητή νοημοσύνη και το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν περιεχόμενο τεχνητής νοημοσύνης, οπότε μπορεί να καταστήσει τους πραγματικούς ανθρώπους περιττούς στο OnlyFans».

«Αλλά έχω διαπιστώσει ότι, αν μη τι άλλο, η ζήτηση για την εξατομικευμένη εμπειρία της φίλης έχει αυξηθεί. Μόλις οι άνθρωποι άρχισαν πραγματικά να αισθάνονται τις αυξήσεις των επιτοκίων και του κόστους ζωής, οι συνδρομές μου εκτινάχθηκαν στα ύψη. Νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι αισθάνονται άσχημα, θέλουν να συνδεθούν με έναν άλλο άνθρωπο και να βρουν έναν τρόπο να νιώσουν καλά. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να το κάνει αυτό» συμπληρώνει η ίδια.

Αυτές τις μέρες, η Banks εξακολουθεί να εργάζεται πολλές ώρες, αλλά όλα αυτά από το σπίτι, «πολλές φορές και από το κρεβάτι μου», όπως αναφέρει. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά σε σχέση με εκείνους τους μήνες μετά τον χωρισμό της, που ήταν με ελάχιστα χρήματα στο όνομά της.

«Ζούμε σε ένα πανέμορφο σπίτι και έχω στην κατοχή μου πολλά ακίνητα, όλα χάρη στο OnlyFans» κατέληξε. «Τα παιδιά είναι και τα δύο σε ιδιωτικά σχολεία, πηγαίνουν και τα δύο στους καλύτερους ειδικούς. Και αυτό είναι αυτό που ήθελα. Ήθελα απλώς μια σταθερότητα».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024