Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Η ομάδα της Μασσαλίας είναι κοντά στον Μαρθελίνο, αλλά στη λίστα της βρέθηκε και ο Γουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με τον Τύπο στη νότια Γαλλία:

«Σε αναζήτηση του διαδόχου του Ιγκόρ Τούντορ είναι η Μαρσεϊγ. Η ΟΜ εισέπραξε ήδη δύο αρνήσεις από τους Μαρσέλο Γκαγιάρδο και Πάουλο Φονσέκα. Πλέον, όπως αναφέρει η La Provence, προτεραιότητα είναι ο Μαρθελίνο που ήδη έχει πρόταση την ΟΜ.

Ενώ η επανέναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου στη Μασσαλία, η Ολιμπίκ της Μασσαλίας εξακολουθεί να αναζητά τον προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο Πάμπλο Λονγκόρια γνώρισε αναποδιές στις υποθέσεις Μαρσέλο Γκαλάρντο και Πάουλο Φονσέκα. Η πίστα Μαρθελίνο φαίνεται τώρα να είναι η προτεραιότητα. Χωρίς σύλλογο μετά από την αποχώρησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Μαρθελίνο είναι κοντά στο να αναλάβει προπονητής της ΟΜ.

Στο μεταξύ, ενώ η γαλλική εθνική ομάδα αντιμετώπισε την Ελλάδα (1-0) το απόγευμα της Δευτέρας για τα προκριματικά του Euro 2024, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελλήνων, Γουστάβο Πογιέτ προσφέρθηκε στην Ολιμπίκ της Μασσαλίας, αλλά απορρίφθηκε. Η ΟΜ ψάχνει για προπονητή με καλύτερες περγαμηνές».

Αλήθεια ή ψέματα αυτό το ξέρουν ο Πογιέτ, η Μαρσεϊγ και εκείνος που τον πρότεινε στο γαλλικό σύλλογο…