Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπάσιμο της Παρί για Κέιν

Μπάσιμο της Παρί για Κέιν

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, συζητά ήδη με το περιβάλλον του Χάρι Κέιν, για μία ενδεχόμενη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γασλλίας για τον κορυφαίο Αγγλο σκόρερ, άρχισε να διαφαίνεται τον περασμένο Μάϊο, όταν ο τεχνικός διευθυντής της Παρί ΣΖ, συναντήθηκε με ανθρώπους από το περιβάλλον του Κέϊν, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθούν οι προθέσεις του.

Εκτοτε όμως, δεν παρουσιάσθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, καθώς οι Γάλλοι έδωσαν προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις, ενώ για τον άσο της Τότεναμ, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, η ισπανική ιστοσελίδα «Relevo», μέσω του δημοσιογράφου, Ματέο Μορέτο, ο οποίος «εδικεύεται» σε μεταγραφικά θέματα, αναφέρει ότι «αναθερμάνθηκε» η υπόθεση. Στο δημοσίευμα, προστίθεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν διαπραγματεύεται αυτήν την περίοδο με το περιβάλλον του Αγγλου επιθετικού, προκειμένου να τον πάρει στο Parc des Princes, αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο, έτσι ώστε να μπουν οι «βάσεις» και να συμφωνήσει ο παίκτης, για ν’ ακολουθήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων.

Το συμβόλαιο του Κέιν με την Τότεναμ λήγει το 2024 και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από την πλευρά του διεθνή άσου, ενώ ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι, έχει κοστολογήσει τον κορυφαίο επιθετικό, με ένα ποσό πλέον των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024