Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Αύριο τα αποτελέσματα DNA - Το «κλειδί» για τις έρευνες

Γυναικοκτονία στην Κω: Αύριο τα αποτελέσματα DNA – Το «κλειδί» για τις έρευνες

Τι εκτιμούν οι αρχές για το σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια και για το δεύτερο σπίτι

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος είπε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, κάτι που ανακάλεσε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, έμειναν στο σπίτι του για λίγη ώρα, παρουσία και του συγκατοίκου του από το Πακιστάν. Στην συνέχεια την άφησε με την μοτοσικλέτα του, 100 με 200 μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο 32χονος.

Το DNA θα «δείξει» τον δολοφόνο

Οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας, η σορός της οποίας – υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Οι αναλύσεις από DNA και αποτυπώματα εκτιμάται πως θα αποκαλύψουν την «ταυτότητα» του δολοφόνου της Αναστάζια, αλλά και του συνεργού του καθώς θεωρείται δύσκολο το πτώμα της να μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από ένα άτομο.

Αύριο αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα από το εργαστήρια μετά από δείγμα που ελήφθη από διάφορα σημεία της σορού της κοπέλας. Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, οι αστυνομικές αρχές δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα στοιχεία που μπορεί να αποκαλυφθούν από το κινητό της, ενώ νέα ερωτήματα προκαλεί το γιατί βρέθηκε η τσάντα της κοπέλας στο πτώμα.

Πού έγινε η δολοφονία

Οι Αρχές καταλήγουν σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον πως δεν υπήρξε μετακίνηση του σώματος της κοπέλας αλλά εντοπίστηκε από τη δυσοσμία καθώς από πρώτο έλεγχο δεν μπόρεσαν να την βρουν καθώς υπήρχαν πολλά κλαδιά πάνω της αλλά και νερά τα οποίας δυσκόλεψαν τον εντοπισμό.

Επίσης, διατηρούν πολλές αμφιβολίες για το εάν το δεύτερο σπίτι είναι το μέρος που έγινε η δολοφονία ή ακόμα και για το εάν θύμα και δράστης βρέθηκαν εκεί.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024