Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές - Τι θα υποστηρίξει

Γυναικοκτονία στην Κω: Απολογείται ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές – Τι θα υποστηρίξει

Ο 32χρονος αρνείται τώρα ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την Αναστάζια.

Ενώπιον της ανακρίτριας Κω, βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος ομολόγησε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, κάτι που πήρε πίσω στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος, σήμερα αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά με το κορίτσι. Θα ισχυριστεί ότι μετά τη συνάντηση που είχε με την Αναστάζια την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του καθώς η κοπέλα ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, έμειναν στο σπίτι του για λίγη ώρα, παρουσία και του συγκατοίκου του από το Πακιστάν. Στην συνέχεια την άφησε με την μοτοσικλέτα του, 100 με 200 μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Πηγή εικόνας:kosnews24.gr

Τι λέει ο συγκάτοικος του 32χρονου

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του βασικού υπόπτου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι με τον φίλο και συγκάτοικο, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Όμως, ισχυρίζεται ότι είδε αργότερα τον 32χρονο να έρχεται στο σπίτι, περίπου μισή ώρα μετά τη συνάντηση που είχε υποτίθεται με την κοπέλα στο σπίτι και από εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, διότι εμφανιζόταν αναστατωμένος. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Κλειδί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας, η σορός της οποίας – υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε σκεπασμένη με κλαδιά και χόρτα, τυλιγμένη με ένα σεντόνι, μέσα σε μια μαύρη σακούλα.

Οι αναλύσεις από DNA και αποτυπώματα εκτιμάται πως θα αποκαλύψουν την «ταυτότητα» του δολοφόνου της Αναστάζια, αλλά και του συνεργού του καθώς εκτιμάται πως το πτώμα της δεν μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής από ένα άτομο. Απαντήσεις θα δώσουν επίσης και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σημείο της τραγωδίας στις Αλυκές, δηλαδή η μαύρη σακούλα και το σεντόνι.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024