Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κως: Τα στοιχεία που θα «δείξουν» τον δράστη της δολοφονίας της Αναστάζια – Άφαντα τα προσωπικά της αντικείμενα

Κως: Τα στοιχεία που θα «δείξουν» τον δράστη της δολοφονίας της Αναστάζια – Άφαντα τα προσωπικά της αντικείμενα

Τι είπε στην απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Ανεξιχνίαστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η 27χρονη Αναστάζια στην Κω, μετά και τη σημερινή απολογία του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της, ενώπιον της ανακρίτριας.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν τον δράστη ή τους δράστες.

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, θα δώσουν απαντήσεις για το έγκλημα την ώρα που ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές,  αρνείται ότι σκότωσε την Αναστάζια.

Στη μονοκατοικία του 32χρονου βρέθηκαν ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι. Όλα εστάλησαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών ώστε να εντοπιστούν ίχνη από γενετικό υλικό.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ακόμη τα ρούχα που φορούσε η Αναστάζια το μοιραίο βράδυ ούτε άλλα προσωπικά της αντικείμενα εκτός από την ασημί τσάντα που βρέθηκε μαζί με τη σορό της.

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος – Τι υποστήριξε

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος  θα υποστήριζε σήμερα ότι μετά τη συνάντηση που είχε με την Αναστάζια την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του καθώς η κοπέλα ήθελε να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, έμειναν στο σπίτι του για λίγη ώρα, και στην συνέχεια την άφησε με την μοτοσικλέτα του, 100 με 200 μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος.

Πού δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Όσον αφορά στον τόπο του εγκλήματος της Αναστάζια, φαίνεται πως, όπως αποκάλυψε το MEGA, δεν ήταν το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού αλλά ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της.

Οι Αρχές εξετάζουν αν είναι ένας ο δράστης που μετέφερε το άψυχο σώμα της 27χρονης στο σημείο που εντοπίστηκε από τις αρχές, καθώς η απόσταση είναι πολύ μικρή.

Ανατριχιαστική μαρτυρία για τη δολοφονία στην Κω

Nέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εφιάλτη που έζησε η 30χρονη Μαρία στην Κω όταν όταν άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης Αναστάζια.

Η Μαρία φέρεται έτοιμη να καταθέσει στις αρχές για όσα έζησε στα χέρια ενός γεροδεμένου άνδρα ο οποίος λίγο πριν την επιτεθεί είχε το θράσος να της δώσει τον αριθμό του κινητού του.

Η ίδια λέει μιλώντας στο MEGA είπε πως όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, «πάγωσε», καθώς έβαλε τον εαυτό της στη θέση της 27χρονης και τονίζει ότι ο άνδρας που της έριξε ουσίες στην μπίρα της για να τη βιάσει, κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Εγώ τρώω τα σίδερα εδώ και δύο μέρες γιατί είναι έξω αυτός και θα το ξανακάνει, γιατί είναι κλίκα και είμαι σίγουρη αυτή είναι παρέα τέσσερα άτομα μαζί, όπως μου είπε σε μία αποθήκη στο Ζηπάρι. Ο ένας είχε ποδήλατο, ο άλλος μηχανάκι και ο άλλος έχει το σαράβαλο που μου έδειχνε. Καθυστερεί τόσο πολύ η αστυνομία, μπορώ να της δώσω τόσα στοιχεία» συγκλονίζει.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024