Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο cool θήκες για να κρατήσεις ασφαλές το iPhone σου

Οι πιο cool θήκες για να κρατήσεις ασφαλές το iPhone σου

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικές για να τις αλλάζεις αρκετά συχνά

To πρώτο πράγμα που θα αγοράσει κανείς μαζί με ένα κινητό χιλιάδων ευρώ, είναι και μια θήκη. Το άγχος ότι θα ραγίσει η οθόνη, θα πέσει και θα σπάσει κάτι το οποίο έχεις αγοράσει δίνοντας πάνω-κάτω έναν μισθό, σε «σπρώχνει» να πάρεις μια θήκη που θα σε σώσει από την καταστροφή!

Η αντικατάσταση, άλλωστε, της οθόνης του κινητού είναι δαπανηρή και σε ορισμένα τηλέφωνα όπως για παράδειγμα στα τηλέφωνα της Apple μάλιστα αξίζει να αγοράσετε ένα καινούργιο τηλέφωνο.

Υπάρχει όμως μια απλή λύση που όχι μόνο θα προστατεύσει το κινητό σου αλλά θα αλλάξει το στιλ και τον χαρακτήρα του τηλεφώνου σου.

Δεν είναι άλλος από τη θήκη που μπορείς να βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Αν αναζητάς την κατάλληλη θήκη για το iPhone σου θα βρεις, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή στο SHOPFLIX. gr και θα την παραλάβεις στην πόρτα σας, στην ώρα της, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Μπορείς να επιλέξεις διαφορετικές για να τις αλλάζεις αρκετά συχνά και όλες θα τις παραλάβεις σε μία αποστολή, χάρη στην υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA.

Για ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες αγορές κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή SHOPFLIX.

Είτε ψάχνεις μια θήκη με επένδυση καουτσούκ είτε μια χρωματιστή θήκη σιλικόνης είναι βέβαιο ότι θα προστατεύσει το κινητό σας από τυχόν ατυχήματα.

Για σε βοηθήσουμε βρήκαμε τρεις υπέροχες θήκες για το iPhone σου που θα του αλλάξουν εμφάνιση και ταυτόχρονα θα το προστατεύσουν.

Θήκη Κινητού Apple Back Cover για Apple iPhone 11 Pro Σιλικόνη Πορτοκαλί

Δώστε ιδιαίτερο στυλ και ταυτόχρονα προστατέψτε τη συσκευή σας από φθορές και γρατζουνιές που δημιουργούνται καθημερινά, με αυτή τη νέα θήκη.

Θήκες Κινητών Apple Σιλικόνης για iPhone 13 Pro Μπλε

 Σχεδιασμένη από την Apple για να συμπληρώσει ιδανικά το iPhone 13 Pro, η θήκη σιλικόνης με MagSafe είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας του iPhone σας! Η μεταξένια, απαλή υφή της σιλικόνης αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στο χέρι σας. Στο εσωτερικό, υπάρχει μαλακή επένδυση μικροϊνών για ακόμη μεγαλύτερη προστασία.

Θήκη Κινητού Apple Clear Case με MagSafe για iPhone 14 Pro Max Διάφανη

 Λεπτή, ελαφριά και βολική στο κράτημα, η θήκη Clear, σχεδιασμένη από την Apple, αναδεικνύει το χρωματιστό φινίρισμα του iPhone 14 Pro Max παρέχοντας επιπλέον προστασία.
Με ενσωματωμένους μαγνήτες που ευθυγραμμίζονται τέλεια με το iPhone 14 Pro Max, η θήκη προσφέρει εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης και ταχύτερης ασύρματης φόρτισης. Όταν έρθει η ώρα να φορτίσετε το iPhone σας, απλώς ακουμπήστε το στο φορτιστή MagSafe ή σε κάποιο άλλο φορτιστή με πιστοποίηση Qi.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024