Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί να πάρετε mp3 player στις διακοπές σας

Γιατί να πάρετε mp3 player στις διακοπές σας

Ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και δεν ξεχνάμε φέτος να πάρουμε μαζί και το.... mp3 player.

Ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει και όπως είναι λογικό όλοι ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές, που μας χαρίζουν την πολύτιμη ευκαιρία να χαλαρώσουμε στην θάλασσα ή στο βουνό, παρέα με τους αγαπημένους μας. Φυσικά, μέσα στην τσάντα μας πάντα βρίσκουμε – εκτός από το αντηλιακό – το αγαπημένο μας βιβλίο και τα ακουστικά για να ακούσουμε μουσική. Φέτος, όμως αντί για το κινητό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το… κλασικό και πάντα αγαπημένο mp3 player.

Οι λόγοι για να κάνετε την «μετάβαση» είναι πολλοί και ο καλύτερος; Θα ελαχιστοποιήσετε τους αντιπερισπασμούς αφού δεν θα δέχεστε διαρκώς τις καταιγιστικές ειδοποιήσεις των social media, που περιλαμβάνουν φυσικά και τα επαγγελματικά email.

Αυτή η μικρή συσκευή που χωράει παντού για να την έχετε ανά πάσα στιγμή μαζί σας, περιέχει μια μικρή μονάδα σκληρού δίσκου, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε τεράστιες ποσότητες δεδομένων.

Τα mp3 players συνήθως περιέχουν μουσική αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης για να αποθηκεύσετε γενικότερα αρχεία ήχου, όπως ηχητικά βιβλία ή την αγαπημένη σας σειρά podcast για να τα ακούτε ξανά και ξανά.

Μπορείτε να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά ή και να το συνδέσετε με ηχείο μέσω εξωτερικού ενισχυτή για να την απολαύσετε μαζί με την παρέα σας. Τα αρχεία σας αποθηκεύονται εύκολα και γρήγορα ενώ μπορείτε να φτιάξετε την δική σας λίστα επιλέγοντας ή παραλείποντας συγκεκριμένα κομμάτια.

Επιπλέον το mp3 player μπορεί να αποτελέσει ένα retro λειτουργικό αξεσουάρ «απογειώνοντας» την εμφάνισή σας, κάνοντας τα καλοκαιρινά σας σύνολα να ξεχωρίζουν ανάμεσα στα άλλα.

Επιπλέον χρησιμοποιώντας αυτήν την συσκευή αναπαραγωγής και αποθήκευσης μουσικής, εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στο κινητό σας, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την αποθήκευση φωτογραφιών ή βίντεο, που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο.

Παράλληλα εξοικονομείτε και μπαταρία στο κινητό σας, αφού μπορείτε να ακούτε τις αγαπημένες σας playlist με τις ώρες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως δεν σας φτάσει για όλες σας τις μετακινήσεις μέσα στην μέρα.

Θα βρείτε το δικό σας αγαπημένο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR  σε mp3 και mp4 players ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024