Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MAD VMA: Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της μουσικής - Το in στα βραβεία

MAD VMA: Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή της μουσικής – Το in στα βραβεία

Όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες δίνουν το «παρών» στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο!

MAD VMA επέστρεψαν απόψε στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, σε μια μεγάλη λαμπερή γιορτή της μουσικής.

Παρουσιαστής για ακόμη μια φορά ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς, παρέα με τους superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό.

Η βραδιά άνοιξε με τον Θέμη Γεωργαντά να καλωσορίζει το κοινό ενώ στη σκηνή ανέβηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, που με τις ξεχωριστές συνεργασίες τους έδωσαν μια διαφορετική οπτική σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μεταξύ άλλων, η Καλομοίρα ερμήνευσε το τραγούδι της Φινλανδίας, που έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή Eurovision, «Cha Cha Cha» και ο Γιώργος Σαμπάνης την νέα του επιτυχία «Μόνο για σένα».

Η εμφάνιση της Καλομοίρας

Η εμφάνιση της Γιώργου Σαμπάνη

Επίσης, η Τάμτα και ο Good Job Nicky μας ταξίδεψαν πίσω στο 2002 τραγουδώντας το «S.A.G.A.P.O.» του Μιχάλη Ρακιντζή.

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα. H ποπ σταρ ερμήνευσε με τον Mc Daddy το «Oh Mami» και παρουσίασε μία μοναδική χορογραφία, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες θεατές.

Λίγο αργότερα οι Goin’ Through και η Daphne Lawrence τραγούδησαν μια μοναδική διασκευή του «Γυναίκες» και εντυπωσίασαν με το act τους.

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, που μάγεψε άπαντες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε στον κόσμο μοναδικές ερμηνείες σε αξέχαστες επιτυχίες του, όπως το «Εμένα θες», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» και «Άντεξα».

Ρυθμό στο κοινό έδωσε και ο Lil Koni ο οποίος τραγούδησε με τον Νίκο Βουρλιώτη. Σε δηλώσεις του πριν τη μεγάλη γιορτή ο Lil Koni ανέφερε ότι ανυπομονεί να δει τη συνεργασία του με τον Βουρλιώτη αλλά και τα υπόλοιπα acts. «Hyppe, χαρα, κόσμος» είναι για τον γνωστό τραγουδιστή τα MAD VMA.

Επίσης, στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ βρέθηκαν οι: FY, Josephine, Kings, Marseaux, ΜΕΛΙSSES, Playmen, Sidarta, Solmeister, Trannos, Αναστασία, Ανδρομάχη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δέσποινα Βανδή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Έλενα Παπαρίζου.

Όσο για τα βραβεία;

Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα, η οποία βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Ποπ Τραγουδίστρια» για το 2023.

Ανεβαίνοντας στο stage για να παραλάβει το βραβείο της, η τραγουδίστρια που υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν λίγο καιρό, μίλησε για τις γυναίκες που μπορούν να τα κάνουν όλα. «Είμαι πιο ευσυγκίνητη από τότε που έγινα μανούλα. Το αφιερώνω σε όλες τις γυναίκες», είπε συγκινημένη και αποθεώθηκε.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα πήρε και το βραβείο για το «Καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς» αλλά και αυτό του «Viral τραγουδιού» για το «El Telephone».

Βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη γυναίκα adult» πήρε η Έλενα Παπαρίζου, στην κατηγορία «Καλύτερος άντρας λαϊκός adult» το κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ του «Καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη» το σήκωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Βραβείο παρέλαβαν ακόμα ο Sidarta, οι ΜΕΛΙSSES, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Χρήστος Μάστορας, οι Έλενα Παπαρίζου, Marseaux και Joanne.

Σημειώνεται ότι ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21:00.

Μείνετε συντονισμένοι!

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024