Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MAD Video Music Awards 2023: Τι συμβαίνει πριν τη μεγάλη βραδιά

MAD Video Music Awards 2023: Τι συμβαίνει πριν τη μεγάλη βραδιά

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας θα προβληθεί για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Ο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός MAD Video Music Awards επιστρέφει για 20η χρονιά, στο Tae Kwon Do, με βραβεύσεις, απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένους καλλιτέχνες και εντυπωσιακά live act, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023.

Τον διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του, στην πιο viral και MAD μουσική γιορτή οι Superhosts: Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Τον ρυθμό θα δίνει από τα decks ο Official Dj Display.

Οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές

«Γίνονται πρόβες, έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες, είμαστε κάθε μέρα εδώ, ξέρετε τι συμβαίνει εδώ στο Tae Kwon Do στον χώρο που μας φιλοξενεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι πλέον το σπίτι των βραβείων Mad. Έχουμε ετοιμάσει πολλά πράγματα και είναι συγκινητικό ότι φέτος είναι τα 20 χρόνια. όσο αντέχω εγώ και όσο αντέχει το κανάλι θα παρουσιάζω τα βραβεία Mad, είμαι ευγνώμων», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ποια στιγμή θα ξεχώριζε σε αυτή την πορεία των 20 ετών στα βραβεία ο Θέμης Γεωργαντάς;

«Έχω για κάθε χρονιά ξεχωριστή στιγμή. Στο θέατρο Βράχων την επόμενη μέρα τσιμπούσαμε ο έναν τον άλλο κι λέγαμε «τι κάναμε;». Έπαιζαν τα βραβεία παντού. Απίστευτες στιγμές της πρώτης στιγμής ήταν έναρξη οι ONE με τις HI5 και στο κλείσιμο η Άννα Βίσση που είπε το «Είσαι» και είχε μαζί της 30-40 άνδρες ημίγυμνα μοντέλα. Θυμάμαι και μία έναρξη με τη Σίσσυ!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα πιο πολλά ντουέτα έχουν διαρρεύσει και ισχύουν, αυτό που περιμένω πως και πως είναι να δω την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα μαζί στην σκηνή. Θεωρώ θα είναι καταπληκτικό. Εδώ και πολλά χρόνια δεν αλλάζω πολλές φορές ρούχα, αλλάζω γύρω στις 3 φορές», συμπλήρωσε ο Θέμης Γεωργαντάς,

Για το περίφημο… reunion για το «Μεσ’ την καλή χαρά» ο Θέμης Γεωργαντάς «δέχθηκε» λέγοντας «πείτε μου μέρα και ώρα!».

«Όσες φορές με έχεις καλέσει στο «Χαμογέλα και Πάλι» σε έχω καλέσει στο After Dark», είπε τέλος απευθυνόμενος στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024