Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξαφάνιση στην Κω: Βίντεο με τον 32χρονου στα χέρια των Αρχών - Φαίνεται να είναι σε πανικό

Εξαφάνιση στην Κω: Βίντεο με τον 32χρονου στα χέρια των Αρχών – Φαίνεται να είναι σε πανικό

Κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού του 32χρονου τον έχει καταγράψει δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, να τρέχει στον παράλληλο δρόμο του σπιτιού του, αναστατωμένος και γεμάτος στάχυα.

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Σχεδόν μια βδομάδα μετά και το μυστήριο με την εξαφάνισή της παραμένει άλυτο, ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους.

Για την εξαφάνισή της έχει συλληφθεί ένας 32χρονος, με τον οποίο η Αναστάζια φαίνεται να πέρασε τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της.

Το κινητό της 27χρονης μάλιστα βρέθηλε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπανγκλαντές.

Κάμερα έχει καταγράψει τον 32χρονο σε πανικό

Σύμφωνα με πληροφορία που έχει φτάσει στις Αρχές, κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού του 32χρονου τον έχει καταγράψει το απόγευμα το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις 7 το απόγευμα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, να τρέχει στον παράλληλο δρόμο του σπιτιού του, αναστατωμένος και γεμάτος στάχυα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 32χρονος φαίνεται να πηγαίνει και να γυρίζει μέσα σε 11 λεπτά σε πανικό. Στο βίντεο, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας, φαίνεται ο 32χρονος σαν να πάει να θέλει να ελέγξει κάποιο σημείο γρήγορα και να επιστρέφει.

Σήμερα το πρωί σήμανε συναγερμός στις Αρχές οι οποίες ψάχνουν σε χωράφια, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και σε πηγάδια απόστασης 2 χιλιομέτρων από το σπίτι του 32χρονου.

Στην Αθήνα για έλεγχο το κινητό της

Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις είναι το κινητό της 27χρονης. Οι Αρχές φοβούνται για εγκληματική ενέργεια καθώς στο κινητό που βρέθηκε είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Το κινητό της 27χρονης όπως και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου έφτασαν το πρωί με πτήση της Sky Express στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι αστυνομικοί του εγκληματολογικού με πολυετή εμπειρία, βρίσκονται από το Σάββατο στην Κω προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ταυτόχρονα, η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, βρίσκεται στο νησί μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την 27χρονη.

Οι τελευταίες καταγεγραμμένες στιγμές

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι Τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024