Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτές είναι οι καλύτερες τηγανητές πατάτες που έχουν φτιαχτεί - Γιατί θα τις φάνε ελάχιστοι άνθρωποι

Αυτές είναι οι καλύτερες τηγανητές πατάτες που έχουν φτιαχτεί – Γιατί θα τις φάνε ελάχιστοι άνθρωποι

Δείτε αναλυτικά...

Υπάρχει άραγε έστω και ένας άνθρωπος που μπορεί να αντισταθεί στις τηγανητές πατάτες; Κι όχι όλες τις τηγανητές πατάτες, αλλά αυτές που έχουν το τέλειο τηγάνισμα και είναι όσο τραγανές, αλλά και όσο γευστικές πρέπει.

Χιλιάδες σεφ, μάγειρες και… ιδιώτες ανά τον κόσμο διατείνονται ότι έχουν βρει το μυστικό για τις τέλειες τηγανητές πατάτες. Ωστόσο -κι αυτό είναι αποκάλυψη- κάνουν όλοι λάθος!

Που το ξέρουμε; Σύμφωνα λοιπόν με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος το μυστικό για τις καλύτερες τηγανητές πατάτες δεν έχει να κάνει με το λάδι, το σκεύος ή τον χρόνο τηγανίσματος, αλλά… με την βαρύτητα.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από έρευνα του 2014 οι καλύτερες συνθήκες για να τηγανιστούν οι πατάτες είναι σε βαρύτητα τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτήν της Γης.

Μάλιστα, ο μοναδικός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα με βαρύτητα τρεις φορές μεγαλύτερης από αυτής της Γης είναι ο Δίας.

Τηγανίζονται και σε μηδενική βαρύτητα

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος οι καλύτερες τηγανητές πατάτες τηγανίζονται και σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας!

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος στο Twitter φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να τηγανίσεις πατάτες στο διάστημα, ωστόσο είναι εφικτό!

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για τις αποστολές μας στη Σελήνη και στον Άρη, θα χαρείτε να ακούσετε ότι ένα αγαπημένο μας φαγητό, οι πατάτες τηγανητές, δεν είναι απρόσιτες» γράφει η ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024